SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Zorlu’dan İl Kültür Turizm Müdürü Erdoğan’a: Neredesin müdür bey?

CHP’li Zorlu’dan İl Kültür Turizm Müdürü Erdoğan’a: Neredesin müdür bey?

Karadeniz Özel

12 Aralık 2022 Pazartesi - 13:59




CHP’li Zorlu: “Trabzon tarihi ve kültürüyle öne çıkan bir kenttir. Dolayısıyla kültür müdürü de o derece önemlidir. Kentin tarihi ve kültürüyle ilgili çok kez konuştuk. Ancak, müdür bey bir kez konuşmadı.”





ELEŞTİRİLMEYE…

Trabzon Ortahisar ilçe Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, bu kez proje değil, 2022 Temmuz’da Trabzon’a İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan Tamer Erdoğan’ın akıbetini sordu. Zorlu, Erdoğan’ın şehirle bütünleşememesi nedeniyle eleştirildiğinin altını çizerek şöyle konuştu:

ONLARCA AÇIKLAMA…

Geldiği zaman ilk olarak sayın AK Parti Trabzon İl Başkanı sayın Sezgin Mumcu’nun yanına gitti. Geldiği günden buyana ‘emirlerinizi bekliyorum’ gibi bir tavırdaydı. Daha önce de şehrin kültür ve tarihi yapılarıyla ilgili onlarca açıklama yaptık… Kendisi ne bir geri dönüş yaptı, nede bir beyanat verdi.

VARLIĞINIZDAN ESER YOK!..

“Zaten şehri tanımayan biri. Bu şehri öğrenmesi için 2 sene geçmesi lazım… Ayrıca siyaseten geldiği içinde emre göre davranan bir yapısı var. Başarılı olacağı kanısında değilim.. Zaten daha öncede ilk kültür turizm müdürü yoktu. Sizin varlığınızdan da eser yok…”

Furkan YİĞİT

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap