SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Zorlu’dan, CHP’lilere şok sözler: Zafer bayramında 100 kişi toplayamadık!

CHP’li Zorlu’dan, CHP’lilere şok sözler: Zafer bayramında 100 kişi toplayamadık!

Karadeniz Özel

01 Eylül 2022 Perşembe - 10:44




Kendi partisini eleştiren CHP’li Cüneyt Zorlu, kimsenin elini taşın altına koymadığını ifade ederek, “AK Parti’nin oy kaybı bizim çalışmalarımız sayesinde değil, ülkenin kötü gidişi sebebiyle” dedi.





Trabzon’da CHP il yönetimi tarafından düzenlenen 30 Ağustos kutlamaları organizasyonunu da eleştiren Zorlu, “Zafer bayramı organizasyonu yapıldı, 100 kişi toplayamadık” diye konuştu

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, CHP’nin Trabzon’da oylarını 2018 seçimlerine göre yüzde 7.1 artırdığını ancak bu artışın CHP’nin çalışmalarından dolayı olmadığını söyledi. AK Parti’nin hala Trabzon’da birinci parti olduğunu ifade eden ve bu durumdan mutlu olmadığını beliren Zorlu, “Seçimlere 9 ay kaldı. CHP İl yönetimi tarafından 30 Ağustos töreni düzenleniyor, 100 kişiyi zor topluyoruz. Kimse elini taşın altına koymak istemiyor. İstiyorlar ki, başkaları çalışsın biz seyredelim” dedi.

CANSİPERANE ÇALIŞILMALI

 “Bu şekilde olmaz…” diyen Zorlu sözlerini şöyle sürdürdü: Daha iyi çalışılması, sahada olunması gerektiğini düşünüyorum. İki esnaf ziyaretiyle bu iş olmaz. Her ilçede, her mahallede olmalıyız. Bizlerde meclis üyeleri olarak daha çok çalışmalıyız. Bunu kendim içinde söylüyor ve öz eleştiri yapıyorum.  AK Parti’nin oyları bizim çalışmamızdan dolayı değil, ülkenin mevcut şartları nedeniyle düşmüştür. O nedenle bundan daha iyi bir çalışma ortamı olmaz… Muhalefet partilerinin cansiperane çalışması gerektiğini düşünüyorum…”

Haber: Furkan YİĞİT

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap