SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Söğüt, Güney Çevre Yoluyla ilgi ‘kamuoyunu aydınlatın’ dedi, sert ifadeler kullandı: Rüya proje havada kaldı!

CHP’li Söğüt, Güney Çevre Yoluyla ilgi ‘kamuoyunu aydınlatın’ dedi, sert ifadeler kullandı: Rüya proje havada kaldı!

31 Mayıs 2023 Çarşamba - 13:01




CHP’li meclis üyesi Söğüt, “Güney Çevre Yolu için ciddi hiçbir adım atılmadı. Bakan Bey Güney Çevre yolu projesinin yapımına başlanacağını söyledi. Bence göstermelik bir temel atıldı” dedi.





Editör: Barışcan ATMACA

İKTİDARI HEDEF ALDI


Trabzon’da uzun yıllar yapımı beklenen ve kentin olmazsa olmaz projelerinden biri olan Güney Çevre Yolunun yapımına başlanmıştı. Seçim öncesi temeli atılan fakat akıbeti merak edilen rüya projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar CHP Meclis Üyesi Oktay Söğüt, iktidarı hedef aldı.

AKIBETİ BELLİ DEĞİL

Göstermelik bir temel atıldığını ileri süren Söğüt, “AK Parti her seçim dönemi üç dört bakan çıkardığı halde ve her seçim öncesi söz verildiği halde, Güney Çevre Yolu için ciddi hiçbir adım atmadı. Bakan Bey Güney Çevre yolu projesinin yapımına başlanacağını söyledi fakat akıbeti hala belli değil” dedi.

SEÇİM YATIRIMI…

Söğüt, şöyle devam etti: “Projenin ihalesi yapılmış mı yapıldıysa kim almış gibi ayrıntılar kamuoyuyla paylaşılmadı. Seçim üzeri birkaç grafikle projenin tanıtımını yaptılar. Bu da bu projenin seçim yatırımı olduğunu gösteriyor. Trabzon’un rüyasıdır bu proje. Anlaşılan bu proje havada kaldı.”

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap