SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Özel Karadeniz’i ziyaret etti, dikkat çeken mesajlar verdi: Trabzon’dan en az 3 vekil alacağız!..

CHP’li Özel Karadeniz’i ziyaret etti, dikkat çeken mesajlar verdi: Trabzon’dan en az 3 vekil alacağız!..

Karadeniz Özel

25 Kasım 2022 Cuma - 10:11




Özel: Biz CHP olarak, önümüzdeki dönem Karadeniz’in amiral gemisi Trabzon’dan başlayarak, Türkiye’yi şaha kaldıracağız. Trabzon’dan en az 3 vekil çıkacağız.





CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel beraberindeki CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile birlikte Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, Şirket Danışmanı Ahmet Firidin, Spor Koordinatörümüz Nihat Erence, Yazı İşleri Müdürlerimiz Meryem Akgün ve Furkan Yiğit ile bir araya gelen Özel, önemli açıklamalarda bulundu. Özel, “Trabzon’dan en az 3 vekil alacağız” dedi, dikkat çeken mesajlar verdi.

İşte o açıklamalar:

TRABZONLU BIKMIŞ

“İktidarda Trabzon’a saygısızlık bir vurdum duymazlık var. Bunun sebebi herhalde iktidarın Trabzon’daki seçmeni çantada keklik görmelerinden kaynaklanıyor. ‘Sözümüzü tutmasak da bize oy veriyorlar’ Trabzon’u garanti görüyorlar. Ama ben şunu ifade edeyim; Trabzon’a geldim ve gördüm: Trabzonlu artık bu durumdan bıkmış. Biz CHP olarak, önümüzdeki dönem Karadeniz’in amiral gemisi Trabzon’dan başlayarak, Türkiye’yi şaha kaldıracağız.



4 BAKANA BEDEL

Bu nedenle Trabzon’u Ankara’da temsil eden vekilimiz Ahmet Kaya’ya çok güveniyorum ve başarılı buluyorum. Bir yandan da şikayet ediyorum. Çünkü sürekli ‘Trabzon’un şu derdi var’ diyerek söz istiyor. Bende diyorum ki, ‘Trabzon’dan başka kentin derdi yok mu?’ Onun Trabzon ile dertlenmesi hoşuma gidiyor. Çünkü kendisi AK Parti’nin 4 Trabzon Milletvekiline bedeldir. Onları aşan bir gayrette. Ama Trabzon’da en az 3 milletvekili almak zorundayız, bunu da ifade etmek isterim.



KAZANACAK ADAY…

CHP olarak İstanbul’umuzu da bir Trabzonluya emanet ettik (İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu). Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesiyle ilgili benim yetki ve sorumluluk alanımda bir mesele değil ancak, şunu ifade edeyim; Türk siyasetinin en büyük 6’lı mutabakat masası kuruldu. 1-2 ay içerisinde cumhurbaşkanı adayı belli olacak. Bizim tek derdimiz şudur; 6’lı masanın üzerinde anlaştığı, kazanabilecek bir cumhurbaşkanı adayı çıkarmak… 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap