SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Meclis Üyesi Zorlu indirimli su hakkını hatırlattı çağrıda bulundu: Su paralarını iade et ey TİSKİ!

CHP’li Meclis Üyesi Zorlu indirimli su hakkını hatırlattı çağrıda bulundu: Su paralarını iade et ey TİSKİ!

21 Nisan 2023 Cuma - 10:53




CHP'li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş'a su paraları için iade çağrısında bulunarak “Sayın Tekataş milletin hakkını koru, su paralarını iade et” dedi.





AÇIKLAMAK ZORUNDASINIZ

Trabzon’un Ortahisar İlçe Belediyesi’nin CHP'li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş'a indirimli su kullanma hakkını hatırlattı. Zorlu, "Köyden mahalleye ve beldeden mahalleye dönen yerlerde 2022 sonuna kadar olan yüzde 50 indirimli su kullanımın hakkı 2025 yılı sonuna kadar uzatılmasına rağmen bizim TİSKİ bunu uygulamıyor. Niye uygulanmadığı açıklanmak zorunda” dedi.

KANUN TANIMIYORLAR

Zorlu, "12 Mart tarihinde süre uzatımı yapılmasına rağmen TİSKİ beldeden mahalleye ve köyden mahalleye dönen yerlerde yüksek tarifeden faturalandırma işlemine devam ediyor. Kanun tanımıyor. Mevcut kanunda süre uzatımı yapıldığı için yüksek tarife uygulanan aylarda tahsil edilen paraların da vatandaşa iade edilmesi gerekir. Bu paraların geri iadesini yapacak mısınız?" sorusunu yöneltti.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap