SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Demiröz gerginlik ile ilgili konuştu… AK Parti’ye tepki gösterdi: Amaçları mitingi provoke etmek!

CHP’li Demiröz gerginlik ile ilgili konuştu… AK Parti’ye tepki gösterdi: Amaçları mitingi provoke etmek!

09 Mayıs 2023 Salı - 14:36




Maraş Caddesi’nde CHP ve AK Parti arasında yaşanan gerginlikle ilgili açıklamalarda bulunan Demiröz, “Amaç İmamoğlu’nun Trabzon mitingi provoke etmek” dedi





DEMİRÖZ’DEN TEPKİ

CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz, Trabzon’da önceki gün CHP ve AK Parti arasında yaşanan gerginlikle ilgili açıklama yaptı. Demiröz, provokasyonun amacının Millet İttifakı’nı terörle iltisaklı göstererek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitingini provoke etmek olduğunu söyledi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE…

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan da 10 Mayıs’taki mitingle ilgili güvenlik güçlerine çağrıda bulunarak “Erzurum’daki gibi olaylar yaşanmasın” dedi. CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ise “Milletin bölünmesinden yana olanlar ‘sevgi, barış, kardeşlik’ sloganlarını kaldıramıyor” dedi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap