SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu, yeni yapılacak yol konusunda uyardı: ''Hesapsız projelerin sorumluluğu çok ağırdır!''

CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu, yeni yapılacak yol konusunda uyardı: ''Hesapsız projelerin sorumluluğu çok ağırdır!''

Karadeniz Özel

14 Mayıs 2020 Perşembe - 17:00




Başkan Hacısalihoğlu, “Reşadiye faciası bir daha yaşanmamalıdır! Bu hesapsız projelerin sorumluluğu çok ağırdır. Siyasetçinin vaadi müteahhidin rantından kalanlar olmamalıdır” dedi.





// Karadeniz Özel // Fatih SAYGIN // CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Değirmendere – Çömlekçi – Sahil Yolu projesinin müteahhit projesi olduğunu söyledi. Projenin kamuoyunda tartışılmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı basın açıklamalarında Beşirli ve Değirmendere arasının kesintisiz bağlanacağını ifade etmiştir. Lalezar Pastane’sinin olduğu alanda yapılacak üst geçitli dönel kavşakla sahil yoluna ulaşılacağını ifade etmiştir. Sahil yolu bağlantısı ise 4 kollu yonca kavşakla sağlanacaktır. Akyazı tünelinde yapılan büyük hata yine tekrarlanmaktadır” dedi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Hacısalihoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Boşalan çimento fabrikasının alanı yok edilmektedir. Bakanın gösterdiği planda Eski çimento fabrikasının boşalan alanına 4 kollu yonca kavşak planlandığı görülmektedir. Trabzon’un son deniz bağlantısı da kapatılmaktadır. Aynı seviyede 3 kollu yola 4 kollu yonca kavşak yapma hangi akla hizmettir. Bu kadar büyük bir kavşağa gerek var mıdır? Proje ne zaman ihaleye çıkılmıştır ve kimde kalmıştır? Başka bir projenin kapsamına alınarak yapılması düşünülmekte midir? Bundan sonraki süreçte bu soruların takipçisi olacağız.”

YONCA KAVŞAK İPTAL EDİLMELİ

“Eğer, bu proje uygulanacak ise dönel kavşak Temel Araz Kuran Kursu’nun olduğu yerde alt geçidin üstünde yapılmalıdır. Artık yeni bir tünele gerek yoktur. Değirmendere vadisinden gelen tüneli uzatarak bu kavşağa çıkarılmalıdır. Yonca kavşak iptal edilmelidir. Lalezar Pastenesi’nin olduğu yerde planlanan kavşak köprüsü iptal edilmelidir. Reşadiye faciası bir daha yaşanmamalıdır! Bu hesapsız projelerin sorumluluğu çok ağırdır. Bu sorumlulukta payı olanlar adalet ve tarih önünde hesap verecektir. Trabzon’un vicdanı vardır. Cumhuriyet Halk Partisi vardır. Siyasetçinin vaadi müteahhidin rantından kalanlar olmamalıdır.” 


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap