SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu'dan otogar esnafına söz

CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu'dan otogar esnafına söz

11 Mart 2024 Pazartesi - 16:06




CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, ilçe otogar esnafı ile bir araya geldi.





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu Akçaabat otogar esnafını ziyaret etti, Vatandaşlarla sohbet etti.

Akçaabat Otogar Esnafının Ve Vatandaşların Taleplerini Dinleyen Osman Kalyoncu, Akçaabat otogarı ile ilgili yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulacağını ilçenin otogarını daha modernize edileceğini söyledi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalarını Akçaabat ilçesinde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Seçim çalışmaları kapsamında şehirlerarası otobüs terminalinde faaliyet gösteren seyahat firmalarının yazıhanelerini tek tek ziyaret ederek çalışanlarla sohbet eden başkan adayı Kalyoncu; Akçaabat otogarı esnafının yaşadığı sorunları, isteklerini ve beklentilerini dinledi. Çözüm noktasında’da kendilerine yardımcı olacağına dair söz verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap