SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Çavga 'Turizm polisi kayan yaramızdı'

Çavga 'Turizm polisi kayan yaramızdı'

26 Aralık 2023 Salı - 13:48




TİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çavga 'Turizm polisi kayan yaramızdı'





Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çavga, Trabzon’da turizm polisi şubesinin kurulduğunu söyledi. Şubenin kurulmasıyla birlikte turizm sezonunda önemli bir ihtiyacın giderildiğini söyleyen Çavga, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çavga “Derneğimizin kurulduğu yıldan beri (2014) her fırsatta dile getirdiği, bizler gibi şehrin farklı dinamiklerinin de dile getirdiği turizm polisi şubesi 2023 yılında kuruldu. Turizmde her yıl artan rakamlara ve şehrimizde ihtiyaç olmasına rağmen bugüne kadar kurulmayan  Turizm Polisi Şubesini hayata geçiren Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’a ve Sayın Valimizin nezdinde İl Külltür ve Turizm Müdürümüz Tamer Erdoğan’a, İl Emniyet Müdürümüz Murat Esertürk’e ve emeği geçen herkese teşekkür borçluyuz. İçişleri Bakanlığı uhdesine geçen ve aralarında porsche, ferrari, bentley, mercedes gibi markaları barındıran 23 araçtan iki tanesine şehrimiz adına talip olalım. Emniyete devrolan lüks araçların iki tanesini şehrimize kazandırmaları için siyasilerimizi göreve davet ediyoruz. Şehrimize kazandıracağımız iki araçtan biri turizm polisi aracı olarak Meydan’da diğeri ise  turizm jandarması olarak Uzungöl’de görevlendirilirse şehrimizin turizmdeki marka değerine katkı sağlayacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap