SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Çaresiz bekleyişe son ver başkan!

Çaresiz bekleyişe son ver başkan!

13 Kasım 2022 Pazar - 12:55




CHP’li Zorlu’dan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’na kadro serzenişi...





Ortahisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zorlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’na kadro çağrısında bulundu. Zorlu, “Sizden çaresiz bekleyişe son vermenizi istiyorum” dedi.

BAKANLIKTA ÇALIŞMA TAMAM

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nin personelini memur kadrosuna geçirmesinin ardından gözler Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi.  Ortahisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in sözleşmeli memur çalışmasını tamamladığını hatırlatan Zorlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na çağrıda bulundu.

PERSONEL MÜJDE BEKLİYOR

Zorlu, “Sayın Zorluoğlu, Büyükşehir ve TİSKİ personelleri sizden heyecanla daha önce ifade ettiğiniz gibi kısa süre içinde sözleşmeli memur yapılma müjdesini beklemektedir.  Benim sizi tanıdığım kadarıyla kimsenin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğinize inanıyorum. Sizden son kez çalışanların evlerindeki çaresiz bekleyişe son vermenizi istiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap