SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyükşehir'den Bordo Mavi jest

Büyükşehir'den Bordo Mavi jest

04 Temmuz 2020 Cumartesi - 13:53




Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehrin belli noktalarını bordo-mavi renklere boyaması, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.





Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor'un adım adım şampiyonluğa yaklaştığı bugünlerde, şehrin çeşitli noktalarındaki bulvarları bordo-mavi renklere boyuyor. İlk olarak İnönü Mahallesi’nde bulunan Trabzonspor Bulvarı’nda çalışma gerçekleştiren ekipler, bu hafta içerisinde Trabzonspor Tesisleri ve Akyazı Stadı’na giden yol üzerindeki bulvarları bordo-mavi renklere boyayacak. 

ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz günden itibaren büyük projelerin yanı sıra şehre güzellik katacak küçük ama estetik çalışmalara önem verdiğimizi de her fırsatta dile getirdik. Bu yönde de birçok çalışmamız oldu. Bulvarlarımızın bordo-mavi renklere boyanması da bu çalışmalarımızdan biri. Şehir olarak Trabzonspor’un şampiyonluğuna inandık. İlk olarak sokaklarımızı bordo-mavi bayraklarla süsledik. Bunun dışında takımımızın yol güzergahında bulunan ve Büyükşehir Belediyemize ait bulvarların bordo-mavi renklere boyanmasına karar verdik. Çalışmalarımıza da İnönü Mahallemizdeki Trabzonspor Bulvarımızla başladık. Bu hafta içerisinde de Trabzonspor Tesisleri ve Akyazı Stadına giden yol üzerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Trabzonspor Bulvarı’nın bordo-mavi renklere boyandığı sırada orada bulunan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, "Büyükşehir Belediyesinin şehre estetik bir görünüm kazandırmak için yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Trabzonspor’un adım adım şampiyonluğa yaklaştığı bugünlerde Trabzonspor Bulvarı’nın bordo-mavi renklere boyanması ile çok hoş bir görüntü ortaya çıktı. Yine Meydan’da çalışmaları süren Cephe Sağlıklaştırma Projesi de şehrimize ayrı bir güzellik katacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandılar.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap