SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyükşehir Meclisinde Yavuz Selim tartışması! ''Artık gündemden çıkmalı!''

Büyükşehir Meclisinde Yavuz Selim tartışması! ''Artık gündemden çıkmalı!''

20 Kasım 2019 Çarşamba - 16:08




Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantıları devam ediyor.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı meclis toplantısında Yavuzselim Futbol sahası gündeme geldi. Millet Bahçesi olacak olan alanda futbol müsabakalarının oynanacağı bir saha olup olmayacağı konusunda görüşler belirtilirken meclisi yöneten Başkan yardımcısı Atilla Ataman “Verilen sözler burada bir daha yapılacağı yönünde seslendirildi ve bu durum İçişleri Bakanımızın söz verdiği gün lanse edildi. Ortahisar’da toplamda 16 sahamız vardır. Ortahisar’da bu kadar saha var ama amatör futbolun sorunu Yavuz Selim sahasıymış gibi bir algı var. Yavuz Selim bizim için önemlidir. Amatör maçların yapıldığı 19 Mayıs sahası vardır. Bunu kimse konuşmuyor. Beşirli’de daha çok sahası olan ve aktif olan Sahalar var. Bunun zor bir konu olduğunu biliyorum. Arkasındaki lobiyi de biliyorum. Bizim iddiamız ve projenin arkasındaki iddia Yavuz Selim büyüklüğünde bir alan ve bir yüzeyin Avni Aker’i hatırlatacak tribünün olması gerçekleşti. Öyle bir düzenleme yapılmalı ki oranın yapısı da değişmeli.” İfadelerini kullandı.

CHP grup başkanvekili Tugay Şahin ise “Biz orayı rezidans ve AVM sektöründen kurtardık. Başkan Genç’in ve Cumhurbaşkanının sözü önemli çok da tartışmamak lazım. “ dedi

Söz alan Turgay Güdü ise “Trabzonspor hep Trabzon’dan almıştır. Almaya devam etmektedir. Trabzonspor’un Kadir Özcan tesislerinden Akyazı’ya taşınmasını ve buranın amatör spora verilmesini öneriyorum.” Şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise “Oranın yeşil alan olarak düzenlenmesi bizim amacımız. Yavuz Selim’in ayrı bir anlamı var. Bütün amatörün aynı şartlarda olmasını projeye halel getirir. Başka etkinlikleri, başka büyük maçların yapılmasını arzu ediyoruz. Biz sahanın 4 e. bölündüğünü gördük . İtiraz ettik. Nizami olması çok meşgul ediyor. Arzuladığımız senede birkaç önemli müsabakanın oynatılması. Kesinlikle orada betona izin vermeyeceğiz Ve Trabzon gündeminden bunu artık çıkarmamız lazım.” İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap