SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyük yatırımın temeli atılıyor

Büyük yatırımın temeli atılıyor

22 Mayıs 2018 Salı - 17:45








Trabzon’da sanayii teşvik etmede, önemli faktör oynayacak olan  Yomra Sanayi Sitesinin temeli atılıyor. Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş, amaçlarının VARYAP Sanayi Sitesini 2019 yılının sonuna yetiştirmek olduğunu kaydetti

Trabzon’da iş dünyasının gelecekte yeni adresi olacak olan VARYAP Sanayi Sitesi’nin temeli bugün  saat 15:00’te Yomra’da atılıyor. Şubat ayında tanıtımı yapılan Yomra VARYAP Sanayi Sitesi’nin gördüğü büyük ilgi ve talep Trabzon’da bu alanda ki açığın varlığını bir kez daha kanıtladı.  Yaşanan bu ilgi ve talep üzerine sorumluluklarının arttığını söyleyen Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş, “Projenin tanıtımının ardından vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarına başladık. Zemin etütleri ve altyapı çalışmalarını bitirdik ve projenin inşaatına başlamak istedik” dedi.

İŞ PLANIMIZI YAPTIK
Amaçlarının VARYAP Sanayi Sitesini 2019 yılının sonuna yetiştirmek olduğunu kaydeden Varlıbaş, “Amacımız, 2019 sonunda sanayi sitesini esnafımızın kullanımına sunmak. Bu doğrultuda ekibimizi kurduk, taşeronlarımızı belirledik ve iş planımızı yaptık. Tanıtım sonrası gelen yoğun talep doğrultusunda özellikle oto sanayi ve yan sektörleri, gıda ve toptancılık, lojistik ve soğuk hava depolama, oto yedek parça için ayrı bir çarşı ve sosyal tesislerden oluşan projeyi, bu sektörde çalışan esnaf ve Kobilerimizin talebi doğrultusunda erkenden teslim etmek istiyoruz.

KALİTE VE DAHA YÜKSEK İŞ HACMİ KATACAK
Mevcut yerlerinde, günümüze uygun olmayan koşullarda faaliyet göstermeye çalışan yatırımcılarımızı bir an evvel modern sanayi sitemize taşımalıyız. Gerek çevre yoluna, sahile hemen ulaşım imkânı, limana ulaşım imkânı ve Trabzon şehir merkezine 10 dakikalık mesafede oluşu, projede yer alan esnafımıza vakit, işlerinde kalite ve daha yüksek iş hacmi katacak. Bir an önce bu katkıyı sağlamak istiyoruz. Bu sebeple, hepimizin projesi olan Yomra Sanayi Sitesi’nin temel atma törenimize, tüm Trabzonlu hemşerilerimizi ve esnafımızı bekliyoruz. Bu projeyi onlar için yapıyoruz, bu gururu da onlarla paylaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap