SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Burhan Bayraktar; ''Emeklisi mutlu bir ülke hedefliyoruz''

Burhan Bayraktar; ''Emeklisi mutlu bir ülke hedefliyoruz''

30 Haziran 2020 Salı - 12:31








TÜED Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, yayınladığı mesajla emeklilerin mutlu olduğu bir ülke hedeflediklerini belirterek Emekliler Günü’nü kutladı.

Zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten TÜED Trabzon Şube Başkanımız Burhan Bayraktar, “Trabzon’da oturan bütün emekliler, Trabzon Şubesine üye olmalı ve hak arama mücadelesinde güçlerimizi birleştirmeliyiz. Örgütlülüğümüzle bütün sorunların üstesinden gelineceğine inanıyoruz.  Derneğimizin hak arama mücadelesinde daha etkin olması için “emeklilere sendika” hakkı tanınmalıdır. Sivil toplum kuruluşlarının demokratik sistemin en temel kuruluşları olarak görülmeli ve gelişmesine çalışılmalıdır. Emeklilerimize insanca yaşamaya yetecek bir aylık ödenmelidir. Bu hedefimiz  için; taban emekli aylığı asgari ücret seviyesine getirilmeli, 2000 sonrası emeklilerin intibakları yapılmalı, emeklilerden katkı payları alınmamalı, ikramiyeler iyileştirilmeli ve evi olmayan emeklilerimiz konut sahibi olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap