SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Burası Gazze değil Boztepe!

Burası Gazze değil Boztepe!

12 Kasım 2022 Cumartesi - 17:11




Boztepe’de, onlarca öğrencinin okul güzergahında bulunan metruk bina ölüme davetiye çıkarıyor. Mahalle sakinleri, “Ya yıkın, ya önlem alın’ çağrısı yapıyor





ÖLÜME DAVETİYE

Trabzon’u ayağa kaldıran görüntü… Ortahisar İlçesi Boztepe mahallesinde Kanuni Bulvarı’nın yapımı sırasında kamulaştırılarak yıkılması planlanan fakat mahkeme süreci devam ettiği için yıkılmayarak metruk halde bırakılan bina ‘ölüme’ adeta davetiye çıkardı.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Boztepe’deki Osman Altıntaş İlkoklu yanında bulunan ve öğrencilerin her gün kullandığı güzergahta yer alan metruk binanın etrafında hiçbir önlem alınmaması ise mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Vatandaşlar, “Burası Gazze değil, Boztepe” serzenişinde bulundu.

HESABINI KİM VERECEK?

Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Okrat Söğüt, “Binaların yıkım yönetmelikleri vardır. Burada ne kanun ne yönetmelik tanımışlar. Bu bina yıkılacaksa, önce insanın can güvenliğini koruyacaksın. Bu çocuklardan birinin başına bir tuğla düşse hesabını kim verecek” diye sordu.

Haber: Furkan YİĞİT

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap