SON DAKİKA



Haber > Trabzon > BUNUN ADI KATLIAM

BUNUN ADI KATLIAM

15 Nisan 2018 Pazar - 09:30




Beşikdüzü Köy Enstitüsü Parkı’ndaki ağaçlar bir gecede kesildi





Bir dönemlerin eğitim yuvası Köy Enstitüsü’nün adını taşıyan park bir gecede kepçe darbeleriyle viraneye döndü. Alanın ne yapılacağı ise merak uyandırdı.

SAYILI GÜNLER
■ 17 Nisan Köy Enstitüleri’nin kuruluş yıl dönümüme sayılı günler kala Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşanan durum merak uyandırdı. İlçenin merkezinde yer alan ‘Beşikdüzü Köy Enstitüsü Parkı’ bir gecede iş makinelerinin çalışması ile yıkıldı.

TOKİ ve AVM
■ Atatürk büstünün kaldırılarak yıkımı gerçekleştirilen park için CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Şakir Yenigün, “115 yıllık parktı. Burası TOKİ’ye apartman ve alışveriş merkezi yapılması için verilmiş. Evleri yıkıp eğitim yuvası yapmamız gerekir ama AVM yapılıyor” diye konuştu.

GÖLGE DÜŞÜRÜR
■ Yaşanan gelişmeler üzerine net bir bilgi edinmek için görüşünü aldığımız Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, “Burası 200 metrekare bir alan. Beşikdüzü ilçesi hükümetimizden 20 trilyonun üzerinde yatırım alıyor. Bu tarz söylemler gölge düşürmek içindir” dedi.

Meryem AKGÜN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap