SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bugün sizin gününüz!

Bugün sizin gününüz!

10 Ocak 2018 Çarşamba - 15:09




Basın mensuplarımızla gurur duyuyoruz!





Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda konuştu. Gümrükçüoğlu, “Çok değerli basın mensuplarımız bugün sizin gününüz. Biz sizlerle iftihar ediyor, gurur duyuyoruz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu yıl da gazetecileri unutmadı. 9. kez 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama programı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi bu kez de Trabzon’daki bir otelin balo salonunda kutlama programı gerçekleştirdi. Çok sayıda basın çalışanının katıldığı programda Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir’in sıra birçok protokol üyesi de hazır bulundu.

KAPIMIZ AÇIK

Kahvaltının ardından konuşmalar bölümüyle devam eden programda ilk olarak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut söz aldı. Turgut, tüm gazetecilerin gününü kutlayarak başladığı konuşmasının sonunda hayatını kaybeden basın mensuplarını andı. Turgut’un ardından konuşma yapan organizasyonun ev sahibi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün tarihi gelişimi konusunda bazı bilgiler paylaştıktan sonra, “Çok değerli basın mensuplarımız bugün sizin gününüz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Biz sizlerle iftihar ediyor, gurur duyuyoruz. Biz dördüncü güç olan basının bugün dünyada Türkiye’de ve Trabzon’da oluşturduğu iletişim ve ulaşım ağı münasebetiyle demokrasinin büyük bir unsuru olduğunu biliyoruz. Diyoruz ki kapılarımız yerel yönetimler ve ilçe belediyelerimiz de dahil olmak üzere bütün basın mensubu arkadaşlarımıza açıktır.” diye konuştu. Gümrükçüoğlu, progarmın ardından basın mensuplarına hediyelerini verdi.

DESTEK SAĞLIYORSUNUZ


Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise, basına çok önem verdiği bilgisini paylaşarak; “Bugüne değer katan, halkımızın doğru haber alma ve bilgilendirilmesine yönelik çok önemli bir kamu hizmeti ifa eden basın camiasının değerli mensuplarının gününü kutluyorum. Trabzon’da potansiyeliyle Türkiye ‘ye ve şehre yön veren basın mensuplarımıza teşekkür ediyor. Bundan sonra da haber verme konusunda aynı hassasiyeti göstereceğinize inandığımı belirtiyorum. Her durumda sizlerle birlikte hareket etmemiz bizim görev felsefemiz. Çünkü halkımıza ulaşmamıza yardımcı oluyorsunuz. Bu da bize çok büyük destek sağlıyor. Dolayısıyla bu doğrultuda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Program pasta kesimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Şükran Atalar

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap