SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bu iş 'Usta'lık ister!

Bu iş 'Usta'lık ister!

29 Aralık 2017 Cuma - 08:14




Erdoğdu Camiyanı Durak Başkanı Eyüp Doğrul, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçiminde Ömer Hakan Usta’ya destek olacaklarını açıkladı ve “





Trabzon’da 7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde durak başkanları teker teker kime destek olacaklarını açıklıyor. Bir açıklama da Erdoğdu Camiyanı Durak Başkanı Eyüp Doğrul’dan geldi. Başkan Doğru, “Yeni sayfalar açmak gerek, yeni isimlerle, yeni işler yapılmalı” vurgusu ile mevcut başkan Turan Altuntaş’ın miadını doldurduğunu söyledi. Eyüp Doğru’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

MENFAAT GÖRMEDiK

“Satılan bazı şeyler var, bunlar geri alınacak. Aynı zamanda şoför esnafı maddi ve manevi açıdan korunacak. Bize külfet olan bazı giderler var. Ömer Hakan Usta, bize bunları vadediyor. Şoför esnafının itibarı daha da yukarı çekilecek. Biz, 12 senedir aynı başkanla devam ediyoruz ve geldiğimiz noktada bizim menfaatimize hiçbir şey görmedik.”

CAMiA YENiLiK iSTiYOR

“Şoför esnafının kendi ihtiyaçlarını karşılayacağı bir sistem olmalı. Bunun için gerekli altyapı çalışmaları yapılmalı. Altuntaş da odaya iyi-kötü hizmet vermiştir. Kendisine hizmetlerinden ötürü de teşekkür ediyoruz. Ama artık bu işi ‘Usta’ya bırakmak gerekir. Bugüne kadar söz verildi ama icraat olmadı. Biz kimseyi sorgulamıyoruz, bu bir seçimdir, biz de demokratik hakkımızı kullanıyoruz ve en doğru tercihin Ömer Hakan Usta olduğunu düşünüyoruz. Camia yeni bir yüz istiyor, hepsi bu.”


VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

 “Önümüze gelen projeler bizi mutlu etti. Özlemini duyduğumuz tablo: birliktelik, kardeşlik, sevgi, dostluk. Ama maalesef bu insani duyguların bile yaşanmamasına neden olan bir atmosfer içindeyiz. Şoför esnafı baskı altında, özgürce hareket edemiyor. Duraklar arasında eşitlik olursa zaten kimse kimseyi incitmez. Bize verilen sözler tutulmadı.” 

AYRIŞTIRMA VAR

“Mevcut düzende nedense bir ayrıştırma var. Birlik, beraberlik yerine ayrıştırma politikaları güdülüyor. Basit nedenlerden dolayı insanlar birbirlerine gönül koyuyor ama bunu düzeltmek için kimseden bir çaba göremiyoruz. Bu noktada Ömer Hakan Usta başkan olmasının yanı sıra ağabeylik yapacaktır. Çünkü projeleri bunu gösteriyor.”

KENETLENMEK iSTiYORUZ


“Oda seçimlerimizde ilk defa bize, bizi düşünen projeler sunuldu. Bunu da Ömer Hakan Usta yaptı. Bu projeler nedeniyle de sonuna kadar arkasındayız ve kendisini destekliyoruz. Usta’nın, duruşu ve kişiliği bizim için önemli. Kafamızda hiçbir soru işareti yok kendisiyle ilgili. Bu da bizi ona iten temel etkenlerden. Biz artık bizi toparlayan bir başkan istiyoruz, aile olmak, kenetlenmek istiyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap