SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bu hastane dokuz doğurtur!

Bu hastane dokuz doğurtur!

21 Kasım 2017 Salı - 07:19




Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune kampüsünde açılan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi vatandaşları isyan ettirdi. Halk, “Kadın Doğum servisinin bul





İKİ SERVİS YAN YANA

■ Trabzon’un Ortahisar ilçesi Hızırbey Mahallesi’nde bulunan ve uzun yıllar kapatılacak diye gündemde bulunan Numune Kampüsü Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı. Kadın Doğum’un yanı sıra çeşitli branşlarda da hizmet veren hastanenin kampüsünde bir de Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı.

SİYASİ BASKI MI VAR?

■ Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümü ile Ruh Sağlığı Merkezi’nin aynı kampüs içinde olması vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı. Bazı yetkililerin de bu duruma karşı çıktığı, ileride doğabilecek sorunların anlatılmaya çalışıldığı ancak siyasi baskılar sonucunda iki servisin de Numune kampüsünde hizmet vermesine karar verildiği bildirildi.

ZARAR VEREBİLİRLER


■ Endişelerini dile getiren vatandaşlar ise, “Bu servis ilimiz için çok gerekliydi ancak bunu buraya yapmaları çok yanlış. Çünkü burada tedavi görenlerin çoğu alkol ya da uyuşturucu bağımlısı. Aniden kriz geçiren bir hasta güvenlikleri aşarak yanındaki servise geçebilir ve telafisi olmayan zararlar verebilir” ifadelerini kullandılar.  

Kemal BEKTAŞ

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap