SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bu acının tarifi yok

Bu acının tarifi yok

22 Şubat 2018 Perşembe - 08:16




Zeytin Dalı Harekatı’nın 2. gününde şehit düşen Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta’nın cenazesi 31 gündür teslim alınamadı. Koyu Trabzonspor taraftarı ol





GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

■ Türkiye’nin Suriye’ye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda 33 gün geride kaldı. Harekatın 2. gününde şehit düşen koyu bir Trabzonspor taraftarı Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın cenazesinin ise halen daha Afrin’den alınmadığı ve bu konuda üst düzey yetkililerin çeşitli görüşmeler sağladığı öğrenildi.

TABUTUNA ASACAĞIM

■ Şehit Üsteğmen Usta’nın emekli Asker olan babası Canpolat Usta’nın, Trabzon’dan isteği ise yürekleri dağladı. Baba Usta, Trabzonspor’un eski menajeri Caner Çuvalcıoğlu’na “Yıllar önce oğluma bir Trabzonspor forması verdiniz. Oğlum şimdi Afrin’de şehit düştü ve cenazesini bekliyoruz. Bana bir forma gönderirseniz o formayı tabutuna asacağım” dedi.

MALATYA’DA GÖRÜŞTÜK


■ Aldığı telefon karşısında duygulanan Çuvalcıoğlu ise hemen Trabzonspor yetkilileriyle irtibata geçerek şehit babasının son isteğini yerine getirdi. Çuvalcıoğlu, “Bu acının tarifi yok. Ben yıllar önce Malatya’da bu kardeşimize isteği üzerine forma hediye etmiştim. Babası koyu bir Fenerbahçeliydi ama kendisi Trabzonsporlu olmuş” ifadelerini kullandı.

Kemal Bektaş 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap