SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bora Özkara, Hamdullah Çuvalcı’yı Ziyaret Etti

Bora Özkara, Hamdullah Çuvalcı’yı Ziyaret Etti

30 Aralık 2023 Cumartesi - 10:51




FIFA Kokartlı KTÜ’lü, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı Ziyaret Etti





KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, FIFA kokartı takmaya hak kazanan KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Bora Özkara’yı makamında kabul etti.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan “2024 yılında FIFA Kokartı Takacak Hakemler Listesi"nde yer alan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Bora Özkara, beraberindeki Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahittin Kahveci ile birlikte KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti. Süper Lig’de Yardımcı Hakem olarak görev yapan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Bora Özkara’yı, taktığı FIFA kokartı nedeni ile tebrik eden KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gösterdiğiniz üstün gayret ve ortaya koyduğunuz performans, sizleri bu noktaya taşıdı. Şehrimizi ve Üniversitemizi, en iyi şekilde temsil edeceğinize gönülden inanıyor, başarılar diliyorum” dedi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Bora Özkara, nazik kabulleri nedeniyle Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap