SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bizim Neslin Uşakları, Meme kanseri farkındalığı etkinliği düzenledi

Bizim Neslin Uşakları, Meme kanseri farkındalığı etkinliği düzenledi

21 Ekim 2021 Perşembe - 14:06




1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık günlerinde Bizim Neslin Uşakları Trabzon Evi’nde Dernek Üyesi Prof. Dr. Faruk Aydın moderatörlüğünde “Etkenlerden kaçının Erken tanıyın “ başlığıyla farkındalık paneli gerçekleştidi.





“Meme Kanseri Farkındalık” konulu söyleşiye konuşmacı olarak KTÜ Onkoloji Servisi uzman doktorlarından Prof. Dr. Sibel Kul, Doç. Dr. Evren Fidan, Doç. Dr. Emine Canyılmaz ve Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncusu Songül Nadir, Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Yasemin Uzun katıldı.

Meme kanserinde Erken tanının öneminin altının çizildiği bilinçlendirme toplantısında meme kanseri hikayesi olan olmayan tüm katılımcılar, merak edilen tüm soruların cevaplarını alabilmek için dalında uzman kişilere sorular yönelttiler.Meme kanseri geçirmiş ve geçirmemiş tüm katılımcıların sorularının tek tek yanıt bulunduğu toplantıda, Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncusu Songül Nadir ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasemin Uzun hastalık sürecinde yaşadıkları tecrübelerini paylaştılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap