SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Biz bu ülkenin çimentosu olduk!

Biz bu ülkenin çimentosu olduk!

16 Mayıs 2018 Çarşamba - 08:47




Milliyetçi Harekat Partisi Trabzon Milletvekili Aday Adayı Şeref Kabaoğlu, gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanıyor. Kabaoğlu, “MHP Bu ülkenin Çi





24 Haziran Genel Seçimler öncesi Milletvekili Aday Adayları çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Milliyetçi hareket Partisi Trabzon Milletvekili Aday adayı Şeref Kabaoğlu gerçekleştirdiği çalışmalarla göz dolduruyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Kabaoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi her zaman bu ülkede çimento gibi olmuştur. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlamıştır. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bunun bilinci ile bizde yola çıktık. Teşkilatları bir bir ziyaret ediyoruz. Hem Trabzon ile ilgili hem de bölgemiz ile ilgili projelerimizi anlatıyoruz. Her görüşmemizde büyük ilgiyle karşılanıyoruz. Bu bizi daha da heyecanlandırıyor. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Her sivil toplum kuruluşunu ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler sadece seçimler öncesi değil her zaman olmalıdır. Bunun bilincindeyiz ve bu saatten sonra artık sahalara merhaba dedik” ifadelerini kullandı.

ANA EKSEN BELLİDİR

Kabaoğlu, 24 Haziran günü yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in, ’Cumhur İttifakı milletin ta kendisidir. Sahte ve sanal ittifaklar millete yabancı ve yalancıdır. Cumhur İttifakı ile tarih yazılacaktır. Cumhur İttifakının, Türkiye’yi ve Türk milletini istiklal içinde istikbalin zirvelerine taşıyacak; huzur, demokrasi, refah, özgürlük, milli birlik ve kardeşliği en üst düzeyde temin edecektir’ şeklindeki söylemi çalışmalarımızın ana eksenini oluşturmaktadır” dedi.

Kabaoğlu kimdir?

Tarım Hayvancılık Bakanlığı Trabzon Zirai Karantina Müdürlüğünde Ziraat Yüksek Mühendisi olarak görev yapan Şeref Kabaoğlu 26 Nisan Cuma günü görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisinden Trabzon Milletvekili aday adayı oldu.


Ziraat Bankası, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme Kurumu, Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere değişik kademelerde 20 yıllık görevi var. 1975 Çaykara Taşören Mahallesi doğumlu olan Şeref Kabaoğlu İlkokulu Mahallesinde,  lisesi Çaykara’da bitirdikten sonra Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisan yapan Kabaoğlu 19 Mayıs Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümünde doktorasına devam ediyor. İyi derecede İngilizce bilen Şeref Kabaoğlu evli ve 2 çocuk babası.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap