SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bitirin artık şu Gülcemal'i

Bitirin artık şu Gülcemal'i

30 Eylül 2022 Cuma - 14:04




Doldur doldur deniz şehri Trabzon'u denizden kopardınız!





Deniz şehri Trabzon  "Gülcemal Projesi " nedeniyle sahildeki bitmek bilmeyen dolgu nedeniyle denizden koparılmış bir beton yığını haline getiriliyor.Deniz havası yerini eksiz havasına bıraktı.

DENİZ HAVASI EGZOZ HAVASI OLDU

Trabzon’un en büyük sorunlarından biri  sahildeki  bitmek bilmeyen dolgu meselesi olmaya devam ediyor. Her geçen Trabzon şehrinin denizden koparıldığı açık olarak görülmeye başlarken bunun hiç kimsenin umurunda olmaması  sahil bandı yolunda yürüyüş yapan vatandaşların deniz havası değil egzoz solumaya başlaması  isyan ettirmeye başladı.

DOLDURDUNUZ YETMEDİ Mİ?

Gülcemal Projesinin bu gidişle 5 yıl daha sürmesini tahmin etmenin zor olmadığını söyleyen vatandaşlar “Dağları, çöpleri denize döküp dolgu yapmaya devam ediyorlar. Bitirsinler artık bu dolgu işini. Deniz şehri Trabzon’umuz resmen denizden koparıldı. Denizimizi en kısa zamanda geri istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu bir çözüm bulsun” diyor.

HABER: EMİN SARAÇ

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap