SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Birlikte güzeliz!

Birlikte güzeliz!

26 Ocak 2022 Çarşamba - 18:19




Trabzon Devlet Tiyatrosunun çalışkan ve güler yüzlü müdürü Saliha Karahasan’ı gazetemiz adına ziyaret ettik, çalışmaları hakkında bilgi aldık





Karadeniz Gazetesi ekibi kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, şehir hakkında istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu ziyaretlerden biride Trabzon’un vizyon sahibi ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Saliha Karahasan’a gerçekleşti. Ziyarette Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Meryem Akgün ve Başkan Danışmanı Ahmet Firidin, Müdürü Karahasan’la sohbet etti ve fikir alışverişinde bulundular.

YİNE YENİDEN BULUŞACAĞIZ

Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Saliha Karahasan, çalışmaları hakkında bilgi verirken şunları kaydetti: “ Trabzon Devlet Tiyatrosu geçmişten geleceğe taşınan büyük bir değer. Bu değerin bir paydaşı olmak bizleri onore ediyor. Sanata ve sanatçıya omuz veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu bağlamda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bizim için bir şans oldu. Fiziksel anlamda restorasyonumuza katkı sundu. Kurduğumuz samimi iletişim neticesinde Valiliğimizle, kaymakamlığımızla ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz gibi birçok değerli destekçimizle güzel işler yapıyoruz. Geçen yıl 3 bin 500 öğrencimizi tiyatroya taşıdık. Pandemi bizi sekteye uğratsa da çok büyük bir enerjiyle yine yeniden seyircimizle güzel oyunlarımızla buluşacağız. Her şey birlikte hareket edince güzel.”

Haber:Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap