SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bir tahmin de İYİ Parti’den!

Bir tahmin de İYİ Parti’den!

02 Haziran 2018 Cumartesi - 09:37




Trabzon İl Başkanı Kuvvetli, MHP ve AK Parti’nin toplumda karşılıklarının kalmadığını belirterek, öngörüsünü açıkladı.





■ MERYEM AKGÜN

  24 Haziran seçimleri öncesi harıl harıl çalışan partiler, sahada aktif olarak yer alıyor. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, seçim değerlendirmesinde bulunarak, “Trabzon’da seçim partiler arası olgunluk içerisinde gidiyor. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. İYİ Parti Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Trabzon’da da kabul görmüş bir partidir. Uzun yıllar Türkiye’yi yönetenler, etnik ve dinsel anlamda insanları ötekileştirdi ve ayırdı. Gençliğin hevesi ve heyecanı yok oldu. Bu noktada Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bir anne şefkati ile kucakladı. Toplum Akşener’e inanıyor” dedi

. 6-0 GERÇEKÇİ DEĞİL

Kuvvetli, “Trabzon’da seçim atmosferini dikkate alırsak, yapılan anketlerde oy oranımız yüzde 22 çıkıyor. Trabzon’da ittifak açısından 3 vekil alacağımızı düşünüyorum. MHP’nin kendi partilerinden bir cumhurbaşkanı adayları yok, açıkladıkları seçim beyannamesi ile de hedefledikleri bir şeyin olmadığını görüyorum. Dolayısıyla sessiz kalmaları normaldir. İktidar olma hedefleri yok. İdeolojik partiydi ve ekseninden kaydı. Bu nedenle toplum nezdinde bir karşılığı da kalmadı. Gelinen noktada AKP’nin de toplumda bir karşılığı kalmadı. Ekonomide, dış politikada hiçbir alanda karşılıkları yok. Bu nedenle kararsızların sayısı arttı. Trabzon’da hedefledikleri 6-0’ın da toplumda karşılığı yok çünkü gerçekçi değil” dedi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap