SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bilardo da Cumhuriyet kupası sahibini buldu

Bilardo da Cumhuriyet kupası sahibini buldu

29 Ekim 2023 Pazar - 16:35




Uğur Çiçek, " Böylesi önemli bir günde aldığım birincilik ödülünü Cumhuriyet sevenlere armağan ediyorum





Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bilardo tesislerin de gerçekleştirilen 100. yıl 3 bant bilardo şampiyonasın da Uğur Çiçek şampiyon oldu.

28 bilardocunun katıldığı 100.yıl cumhuriyet kupası eleminasyon usulu ile oynandı. 3 gün süren şampiyona sonun da Uğur çiçek ile Ahmet Kömürcüoglu finale yükseldiler. Final mısabakasında Ahmet Kömürcüoğlu nu 40- 30 mağlup eden Uğur Çiçek kupanın sahibi oldu.



Şampiyona da Erdem Kurbetli ile Serdar Pulatlı üçüncülüğü elde ettiler. Şampiyon Uğur Çiçek, " Böylesi önemli bir günde aldığım birincilik ödülünü Cumhuriyet sevenlere armağan ediyorum derken ikincilik kupasını kazanan Ahmet Kömürcüoğlu da 100. yılın tüm ülkemize ve sevenlere nice 100 yıllar getirsin ifadelerine yer verdi.İl Temsilcisi Mehmet Gedikli de Trabzon da bilardo faaliyetlerinin her geçen gün arttığını ve böylesi anlamlı şampiyonalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap