SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Beşirli bokstan gövde gösterisi!

Beşirli bokstan gövde gösterisi!

28 Aralık 2017 Perşembe - 11:07




Beşirli Boks Kulübü 1. Yılını kutlarken Ocak’ta yapılacak şampiyonada Ömer Koç’tan altın madalya bekleniyor.





Beşirli Boks Kulübü kuruluşunun birinci yılını Kaşüstü’ndeki Simira Cafe’de kutladı. Geceye, Boks İl Temsilcisi Muzaffer Altuntaş, Beşirli Boks Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra geçtiğimiz günlerde Iğdır’da yapılan Gruplar Türkiye Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olan Beşirli Boks Kulübü sporcusu Ömer Koç katıldı.

Beşirli Boks Kulübü Başkanı Hayrettin Kofoğlu, bir yıl içinde büyük bir gelişim yaşadıklarını belirterek, “Birinci yılımız olmasına rağmen güzel başarılara imza attık. Yemeğe katılan herkese teşekkür ederiz. Türkiye şampiyonu olan sporcu Ömer Koc’u tebrik ediyorum. Ömer 8 Ocak’ta Antalya’da yapılacak Türkiye şampiyonasında kulübümüzü başarıyla temsil edecektir ” dedi.

Boks İl Temsilcisi Muzaffer Altuntaş ise Beşirli Boks Spor Kulübü'nün kısa zamanda güzel başarılar elde ettiğini ifade ederken, “Daha da söz ettireceğine inanıyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Asbaşkan Çağlar Hacısalihoğlu ise Antalya’daki şampiyonada Ömer’in altın madalya alacağına inandıklarını dile getirirken, “Ömer’e güvenimiz sonsuz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap