SON DAKİKA



Haber > Trabzon > BEŞİRLİ BOKS TEK YÜREK

BEŞİRLİ BOKS TEK YÜREK

01 Mayıs 2018 Salı - 01:05








Kurulduğu ilk yılında ses getiren Beşirli Boks Kulüp Başkanı Hayrettin Kofoğlu ve yönetim kurulu bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Kofoğlu Türk boksuna önemli katkıda bulunacaklarının sinyalini verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Beşirli Boks Kulübü kurucu üyeleri Sera Gölü Hayal Vadisi Restoranda düzenlenen kulüp yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe belediye meclis üyesi milletvekili aday adayı Mehmet Karaoğlu da katıldı. Beşirli Boks Kulübü Başkanı Hayrettin Kofoğlu bizleri yalnız bırakmayan her zaman destekleyen Beşirli boks kulübünün kurulmasında emeği geçen ve yemeğe katılan kurucu üyelere teşekkür etti.

YENİ ŞAMPİYONLAR

Kofoğlu, “Kuruluşumuzun daha ilk yılında bir Türkiye Şampiyonluğu kazandık. Bunun yanında minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde yarışacak sporcular yetiştirdik. Yetiştirmeye devam edeceğiz. Öncelikli hedefimiz şampiyonlar yetişmenin yanında, derslerinde başarılı, ahlaklı, beyefendi, sporcular yetiştirmek” dedi.


Her zaman yanındayız

Beşirli Boks Kurucu üyesi Mehmet Karaoğlu, “Kulübümüzün ve gençliğin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Gençlerin spora yönlendirilmesi ve spor alışkanlığını kazanması yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve daha iyi projelerle devam edeceğiz” dedi.

Gençlerin önünü açtık

Beşirli Boks Kulübü Asbaşkanı Hakan Şahin Beşirli mahallesinin sakini olarak gençlerinin boks branşında önünü açmak istediklerini belirterek, “Görevimizi ilgiyle ve ciddiyetle yapıyoruz. Yine bu mahallenin genci kulübümüzün sporcusu Ömer Koç un bu yıl Gruplar Türkiye Şampiyonu olması Beşirli’deki gençlerin ve çocukların spora ilgisi daha da arttı. Beşirliye Trabzon a ve Türkiye ye güzel başarılar getireceğiz” dedi.

Vazgeçilmez eğitim aracı


Beşirli Boks kulübü Antrenörü Erhan Şentürk, Spor kültürü ve ahlakıyla yetişen çocuklar, bunu bir yaşam tarzı olarak benimsemelidir diyerek, “Sosyal, kültürel ve sportif anlamda büyük bir kazanım elde edecekler. Spor evrensel kültürün vazgeçilmez bir eğitim aracı ve ulusların uygarlaşma düzeyinin bir göstergesidir. Günümüzde gelişmiş ülkelerde spor etkinliklerine başlama yaşı okul öncesi döneme kadar inmiştir. Ülkemizde de sporun gelişmesi ve daha geniş kitlelere yayılması için çocuklarımız spora teşvik edilmeli ve de desteklenmelidir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap