SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy “Bayrakları asın şampiyonluk yakın”

Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy “Bayrakları asın şampiyonluk yakın”

12 Şubat 2024 Pazartesi - 12:57




TRABZON 2. Amatör Küme A Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Beşikdüzüspor ligin son haftasında oynayacağı Çaykaraspor mücadelesine kilitlendi.





Kritik maç öncesinde 3 puandan başka düşüncesi olmayan mavi-beyazlılar Çaykaraspor karşısında sahadan 3 puan ile ayrılması durumunda şampiyon olarak Trabzon 1. Amatör Kümeye yükselecek.  Kritik maç öncesinde misafiri olduğumuz Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy kazanarak ilçenin şampiyonluk hasretini dindireceklerini söyledi. 

BU maç öncesinde  bütün ilçenin şampiyonluğa inandığını söyleyen Aksoy; “Bugün kahvelerde, lokantalarda, evlerde ilçenin her karışında Beşikdüzüspor konuşuluyor. Bizler yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bu sezon karşılıklı büyük fedakarlıklar yaparak bu günler geldik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Son maçımızda Çaykaraspor’u mağlup ederek özlediğimiz şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşayacağız” dedi. 



Kiminin duası Kiminin parası 

BEŞİKDÜZÜSPOR’a herkesin imkanı ölçüsünde destek olduğunu söyleyen Aksoy; “ Biz sezon başında  bu takımı oluştururken feda dedik.  Sağolsun ilçemizde bu konuda bizlere önemli ölçüde destek oldular.  Parası olan maddi destek oldu, parası olmayan ise duaları ile destek oldu. Beşikdüzü’nde çok güzel bir dip dalga yakaladık. Bu dalga büyüye büyüye bir tufanı ve büyük sorumlulukları beraberinde getirdi. Bizde bu sorumluluğun gereği olanı yapıp bu takımı şampiyon yapacağız”  

Lig’de kupalara ambargo koyacağız

SADECE günlük planlar yapmadıklarını söyleyen Ferhat Aksoy; “ Biz göreve gelirken sadece bugünü planlamadık. Bahsettiğim gibi çok önemli bir gücü arkamıza aldık ve bu güçle birlikte bu sezonun ardından üst üste şampiyonluklar alarak bu takımı profesyonel lige taşıyacağız. Bu sezon feda dedik seneye daha büyük feda diyeceğiz. Perşembe günü herkesi tribüne davet ediyorum. Bayrakları sandıklardan çıkarsınlar. Çünkü Perşembe günü şampiyonluk çoşkusunu hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

HABER: BARIŞCAN ATMACA

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap