SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Beşikdüzü esnafı ‘aidat ödeme’ tebligatıyla sarsıldı

Beşikdüzü esnafı ‘aidat ödeme’ tebligatıyla sarsıldı

09 Temmuz 2020 Perşembe - 11:21




Beşikdüzü esnafına giden ‘aidat’ tebligatı krize neden oldu. Mağdur olduğunu ifade eden esnaflar, sorunun kısa sürede çözülmesini bekliyor.





Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bulunan esnaflar, Beşikdüzü Esnaf Odası’ndan gelen ‘aidat ödeme’ tebligatıyla sarsıldı. 2 yıl boyunca biriktirilen aidatların belirlenen günler içerisinde ödenmesini isteyen odaya tepki gösteren ilçe esnaflarından Hakan Baykan, “Biz bu parayı ödemeyeceğiz demiyoruz. Fakat ödenmesi gereken aidat neden zamanında esnafa tebliğ edilmiyor. Pandemi sürecinde esnafımızın çoğu kepenk indirdi. Tam bu sürecin içerisinde yazı göndererek esnafta belirlenen süre içerisinde para istemek büyük bir ayıptır” dedi.

AKSİ TAKTİRDE İŞLEM

Mağdur olan esnaflar adına konuşan Baykan, “Beşikdüzü’nde yapılan bu hatalı uygulamayla ilgili Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı aradım. Başkan Metin Kara’ya durumu bildirmek istedim fakat kendisiyle birlikte iletişim kuramadık. Pandemi döneminde zaten zor durumda olan esnaftan birikmiş aidat istemek hakkaniyetli bir durum değildir” ifadelerini kullandı. Öte yandan Beşikdüzü Esnaf Odası tarafından tebliğ edilen yazıda “Yazımızın elinize ulaştığı günden itibaren 7 gün içerisinde aidatınızı odamıza gelip ödemenizi, aksi halde hakkınızda işlem yapılacağı” ifadeleri yer alıyor.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap