SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bener Cordan İlk Peşinde!

Bener Cordan İlk Peşinde!

17 Mayıs 2018 Perşembe - 09:48




02-06 Haziran tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda kupayı kaldıran ilk ortaokul olmak istiyorlar





Orta Okullar Türkiye Futbol Şampiyonası Yarı Final Grubu’nda Trabzon’u temsil eden Bener Cordan Ortaokulu tüm rakiplerini dize getirerek adını finale yazdırdı. Bingöl’de yapılan müsabakalarda Mardin, Hakkari Sivas ve İzmir temsilcilerini eleyen Trabzon takımı 02- 06 Haziran Trabzon’da yapılacak finallerde ev sahibi olmanın verdiği avantaj ile kupayı kaldırmayı arzu ediyor.

Bener Cordan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Erdal Öztürk Erzincan’daki çeyrek finallerin ardından Bingöl’deki yarı final müsabakalarını toplamda 26 gol atıp kalemizde yalnızca 3 gol gördük. Aynı başarıyı Trabzon’daki finallerde de sergileyip kupayı kazanmak ve bir ilki elde etmekte kararlıyız” dedi.  Öztürk, Trabzonspor ve Hekimoğlu Doğanspor alt yapı antrenörlerine de teşekkürlerini iletti.

Sporsuz eğitim düşünülemez

Bener Cordan Ortaokulu Müdürü Çetin Zaim sporun eğitimdeki önemine bildiklerini öğrencilerini bu yolda desteklediklerini ifade etti. İyi bir ivme yakaladıklarına vurgu yapan Zaim, “Adım adım hedefe yürüyoruz. Yüzdük yüzdük kıyısına geldik. Öğrencilerin eğitimin yanında spor yapmaları gelişimleri ve sosyalleşmeleri için büyük önem taşıyor. Bu noktaya kadar gelmişken kupayı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap