SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Zorloğlu'ndan memurlara %120 artış!

Başkan Zorloğlu'ndan memurlara %120 artış!

05 Ocak 2024 Cuma - 22:32




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 5 yıldır personelinin maaş zammı ve sosyal haklardan en üst seviyede faydalanması için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) ile Büyükşehir ve TİSKİ’de görevli memurların maaşlarına tavan ücret üzerinden artış yapıldı. İmza törenine katılan memurlar, çalışanları için imkânlarını seferber eden Başkan Zorluoğlu’na teşekkür ettiler. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 1360 memurun yüzü, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’un ‘çalışanlarını enflasyona ezdirmeme’ kararlığı ile bir kez daha güldü.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Sözleşme ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TİSKİ'de görev yapan memurların maaşlarında tavan ücret olan yüzde 120 üzerinden artış sağlandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap