SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç esnaf ve otel işletmecilerin turizm sezonu öncesi uyardı: Turistleri sakın küstürmeyin!

Başkan Genç esnaf ve otel işletmecilerin turizm sezonu öncesi uyardı: Turistleri sakın küstürmeyin!

18 Mayıs 2023 Perşembe - 09:26




Genç, "Son yıllarda şehrimize akın eden turistlerin küstürülmemesi için esnafın, turizm işletmelerinin ve otellerin azami hassasiyet göstermeleri gerekir” dedi





1 MİLYARLIK DEV GELİR

Trabzon'un Ortahisar ilçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni turizm sezonu öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Esnaf ve turizmcilere seslenen Genç önemli uyarılarda bulundu. Genç, 2022 yılında 700 bin turistin ağırlandığını kent ekonomisine 1 milyar dolar girdi sağlandığını hatırlattı.

SUİSTİMLİN ÖNÜNE GEÇİN

2023 yılı turizm sezonunda 1 milyar dolarlık gelirin üzerine çıkmayı hedeflediklerini dile getiren Genç,  “Bu duruma halel getirecek, her türlü olumsuz davranıştan uzak durmalıyız. Turizm işletmeleri fiyat tarifelerini ve etiketlerini TL ve döviz cinsinden hazırlayarak her türlü suistimalin önüne geçmeli” dedi.

ASGARİYE İNDİRİLSİN

Turistlerin küstürülmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Genç, “Trabzon’un turistler için her anlamda en güvenli, en konforlu ve en cazip şehir olduğunu göstermeliyiz. Elbirliği ile turistlerin şikâyetlerini en asgari düzeye indirmek için azami gayret göstermeliyiz” diye konuştu.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap