SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Ekim, Söğütlü Sahiliyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu: Duble yol değil yürüyüş aksı olacak

Başkan Ekim, Söğütlü Sahiliyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu: Duble yol değil yürüyüş aksı olacak

01 Aralık 2022 Perşembe - 10:40




Söğütlü Mahallesi’nde yapımı devam eden deniz dolgu işlemiyle ilgili iddialara cevap veren Başkan Ekim, “Burada plajların ön plana çıktığı, yürüyüş ve bisiklet yolunun ön plana çıktığı güzel bir yürüyüş aksımız olacak” dedi.





TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Akçaabat’ın Söğütlü ve Yıldızlı mahalleleri arasındaki sahilin doldurulup, duble yol yapılacağı iddiaları gündemi bir hayli meşgul etmişti. Hatta öyle kimahalle sakinleri de sahilin bu amaçla doldurulmasına tepki göstermişti.  Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, o iddialara cevap verdi.

YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU

Başkan Ekim, şunları söyledi: “Burada plajların ön plana çıktığı, yürüyüş ve bisiklet yolunun ön plana çıktığı güzel bir yürüyüş aksımız olacak. Bu aks, Körfez’den başlayıp; Yaylacık, Söğütlü, Yıldızlı sahili boyunca yaklaşık 4500 metre civarında olacak. Bazı noktalarında aktivite alanları da olacak.”

Emin SARAÇ

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap