SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bakan Mustafa Varank Trabzon'da: "Sorunları biliyoruz"

Bakan Mustafa Varank Trabzon'da: "Sorunları biliyoruz"

11 Temmuz 2022 Pazartesi - 17:19




Bakan Mustafa Varank Trabzon'da bayramlaşma törenine katıldı.





Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Trabzon’da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katıldı.

Törene Bakan Varank’ın yanısıra, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bakan Varank Trabzon'da: "Sorunları biliyoruz"

Bakan Varank burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Trabzonlu hemşerilerimizle bayramlaşmak için geldik. Hepimize ağız tadıyla, sevdiklerimizle, eşimizle dostumuzla güzel bir bayram nasip etsin diliyorum. Kurban Bayramı özel bir bayram. Kurban en sevdiğinizden rabbiniz için nasıl vazgeçebilirsiniz bunun öne çıktığı bir bayram. 2 senedir HAC yapılamıyordu. İki sene sonra Cuma günü Arafat’ta milyonlarca Müslüman’ın toplandığı bir bayramı kutladık. 


Bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın ekip arkadaşları olarak bu ülkeyi daha müreffeh hale nasıl getirebiliriz, bunun mücadelesini yapıyoruz. Batı ülkelerinde insanların aldığı hezimetlerle vatandaşlarımızı tanıştırmak için gayret gösteriyoruz. Trabzon’da bizim için çok önemli. Sanayi ve Teknoloji bakanlığı olarak Trabzon’a ne yapabiliriz, bunun mücadelesini veriyoruz. Trabzon2a bölgenin tek Bilim merkezini inşa ediyoruz. Yeter ki şehrin ekonomisini kalkındıralım insanlar daha güzel huzurlu bayramlar yaşasınlar.

DÜNYA ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Dünya zor bir süreçten geçiyor. Karadeniz barış gölü iken iki büyük komşu ülkenin savaşını görüyoruz. Bunlar ülkemizi etkiliyor. Bu süreçten iyi bir şekilde çıkacağız. Bize kızan vatandaşlarımızda bunu söylüyor. Bu ülkeyi bu süreçten Recep Tayyip Erdoğan çıkarır diyorlar. NATO toplantısı yapıldı. NATO’da Finlandiya ve İsveç’le imzaladığımız tarihi belgenin içine PKK, PYD ve FETÖ terör örgütünün adını yazdırdı. Dış basın Recep Tayyip Erdoğan NATO toplantısından istediğini adlı. NATO yani ülke olmadık. Bizden öncekiler neden NATO toplantılarından istediğini alamadı. Bizde siz değerli hemşerilerimizle bu ülkeyi hak ettiği yere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki Trabzonlu hemşerilerimiz bizim arkamızda dursun.

Bakan Varank Trabzon'da: "Sorunları biliyoruz"

EKONOMİK ZORUNLARI BİLİYORUZ


Biz ekonomik sıkıntıların farkındayız. Bizden önceki hangi dönemde sene ortasında Asgari ücrete zam yapıldı. Biz sorunları biliyoruz. Çözüm yollarını da biliyoruz. Bunları hep birlikte yeneceğiz.

TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNA SİYASET KARIŞTIRMAYA ÇALIŞTILAR

Bu sene Trabzonspor şampiyon oldu. Çok farklı spekülasyonlar yapıldı. İşin içine siyaset karıştırma ya çalıştılar. Ben hemşerilerimiz teşekkür ediyorum. Bu şehir sadece Türkiye’ye değil, tüm dünyaya nasıl şampiyonluk kutlanır gösterdiniz. Bir kişinin bile burnu kanamadan nasıl kutlama yapılır gösterdiniz. Bunu bir ve beraberlik içinde başardık. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz bu kutlamalara önderlik yaptı. Bu sayede dünyaya nasıl kutlama yapılır göstermiş olduk. 

MEHMETÇİKLERİMİZ SINIR DIŞINDA MÜCADELE EDİYOR

Biz burada bu kutlamaları yapabilelim diye Mehmetçiklerimiz sınır dışında mücadele ediyor.  Teröristler nerede ise bulup etkisiz hale getiriyoruz. Bu ülkenin şehirlerinde bombalar patlıyordu. Trabzon’un yaylalarına teröristler gelebiliyor, Eren gibi kardeşlerimizi şehit edebiliyordu. Şimdi Kuzey Irak’ta mağaralarda saklanıyorlar. Eğer bir dakika bile gevşeklik gösterirsek kimse bu mücadeleyi vermez. Bu operasyonlar için Meclis’ten karar almaya çalışıyoruz. Oy verenlere bakarsanız kimler mücadele eder kim etmez görürsünüz. Allah’ın izniyle bir olacağız beraber olacağız, bu ülkeyi daha güzel günlere taşıyacağız. 


Konuşmalar sonrasında vatandaşlarla bayramlaşan bakan Varank daha sonra ise pilav ve kavurma dağıttı.

 

Bakan Varank Trabzon'da: "Sorunları biliyoruz"

Bakan Varank Trabzon'da: "Sorunları biliyoruz"

Bakan Varank Trabzon'da: "Sorunları biliyoruz"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap