SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bakan Kurum’a Tonya’da görkemli karşılama! Kasketi taktı, yeleği giydi…

Bakan Kurum’a Tonya’da görkemli karşılama! Kasketi taktı, yeleği giydi…

10 Temmuz 2021 Cumartesi - 19:58




Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon’a geldi.





Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon’a geldi.

Şehirde çeşitli programlara katılan Bakan Kurum, Tonya’da halk buluşmasına katıldı.

Bakan Kurum burada vatandaşlar tarafından meşalelerle karşılandı.

Kurum sonrasında kendisine verilen yeleği giyerken kasketi de takarak vatandaşlarla sohbet etti.

Sonrasında oynanan horon ekibine Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel de eşlik etti.


BELEDİYE BAŞKANI HORON OYNADI
Tonya’da gerçekleşen halk buluşması ilk olarak halk oyunları ekiplerinin gösterisi ile devam etti. 
Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel de halk oyunları ekibiyle birlikte horon oynadı. Başkan Beşel’in ekiple birlikte horon oynamasını Bakan Kurum’da ilgiyle takip etti. 

Halk Buluşmasında ilk olarak Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel konuştu. Beşel, ilk olarak Tonya İlçesinin tarihi ile başladığı konuşmasında ardından özetle şu şekilde devam etti: 
“AK Parti hükümetimizle başlayan Türkiye’de ki değişim, Tonya’mıza da sirayet etmiş, Allah’a şükürler olsun hükümetimizin, devletimizin muhtelif kurumlarının katkılarıyla makus talihini yendi. Halkımızın refahı ve ekonomik yönden büyük mesafe aldı. Emin adımlarla bu mesafeyi almaya devam etmektedir” dedi. 
Başkan Beşel, ardından Tonya’ya yapılan hizmetleri de sayarak, “Tonyamız makus talihini yenmiştir. Güneş Enerjisi Santralimizin yapımından, yürüyüş yolu yapımında, sokak sağlıklaştırması yapımından, TOKİ Konutlarında yapımında yaptığımız katkılarla canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Tonya sizleri bugün bağrına basarak kapalı otopark istemektedir. Şehrin içinde sıkışık vaziyette bulunan sanayi kuruluşlarımızı sanayi sitesi etrafında toplamak istemektedir. Kentsel Dönüşümünün devamını istemekte, Bisiklet yolunu istemektedir” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise, ‘Halk Buluşması’nda özetle şu şekilde konuştu: 

Bugün Tonya’da bir başka ağırladınız. Kendimizi memleketimizde gelmiş gibi hissettik. O yüzden buraya gelen her bir kardeşime, bu sıcak ilgiyi gösteren her bir Tonyalı, Trabzonlu kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum. 
Hakikaten biz Trabzon’u Rüzgarı Sert, İnsanı, kadınları, erkekleri, uşakları mert biliyoruz. Mert Tonyalılar biliyoruz. O yüzden bugün hakikaten çok güzel bir Tonya gördük. Hele hele şu güzelim Karadeniz akşamının serinliğinde bir başka güzel Tonya gördük. 


Tam 1 senelik ayrılığın ardından yine Trazon’dayız. Ben buradan 15 bin Tonyalı kardeşimin hepsine selamlarımı, sevgilerini muhabbetlerimi iletiyorum. 

Bizim amacımız hedefimiz, şehirlerimizi geliştirmek. Şehirlerimizin alt yapısını geliştirmek. Bu çerçevede çalışmalarımızı, ki Trabzon’ un her noktasına gittik. Trabzon’un geleceği için 18 ilçede yapılacak işleri gördük istişare ettik. O istişareler çerçevesinde, 18 ilçemizde projelerimizi yürütmeye gayret gösteriyoruz. Amacımız hedefimiz, biz vatandaşımız için Tonyamız için, el ele gönül gönüle gelmemizi sağlayan, et ve tırnak gibi yapan sizlerin duasını almaktır.

ONLARCA PROJEYİ YERİNDE GÖRDÜK
Müjdelerle Trabzon’daydık. Şehrimize kazandırdığımız yatırım değeri 1 milyar TL’yi bulan onlarca projeyi yerinde gördük. Çömlekçi’de Kentsel Dönüşüm Projesine gittik. Konutların temelini atıyoruz ve Trabzon’a yakışacak çok önemli projeyi istişare çerçevesinde karar aldık ve Çömlekçi Projesinin temellerini attık. 
Uzungöl’e, Barma Yaylasına Doğal Koruma Projelerini yerinde inceledik. 
18 ilçede yapılan sosyal konutları, alt yapı, çevre düzenlemesi işlerini Beldiye Başkanlarımızla görüşmek ve karar almak için gayret gösteriyoruz. 
Trabzon bizim kıymetlimiz. Biz sizleri çok seviyoruz. Çünkü Trabzonlular hep açık sözlü, yiğit, merde mert der.. 

Bizim dönemimize kadar Trabzon’u böyle görmediler.
Taş üstüne taş koymadılar.
20 yaşımıza girdik. AK Parti olarak, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, tüm teşkilatımız 20 yıldır bu cennet vatana hep birlikte sahip çıkıyoruz. Milletimizin hassasiyetiyle, devletimizin geleceğine bekasına hep birlikte sahip çıkıyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap