SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bakan Karaismailoğlu’ndan CHP’li Suiçmez’e cevap: Biz konuşmayız icraat yaparız

Bakan Karaismailoğlu’ndan CHP’li Suiçmez’e cevap: Biz konuşmayız icraat yaparız

30 Nisan 2023 Pazar - 12:45




Karaismailoğlu, “Devleti ve milleti için çalışan hükümet var. Türkiye’de iki şey bitmez. Bir, AK Parti’nin icraatları, iki, CHP’nin yalanları. Biz konuşmayız, icraatlarımız konuşur” dedi.





Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçen günlerde Akçaabat-Mersin’de Güney Çevre Yolu’nun temelini atarak AK Parti’ye göndermede bulunan CHP Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez’e cevap verdi. Karaismailoğlu, “Biz daha Güney Çevre Yolu’nun temelini atmadan asılsız iddialarla gündemi meşgul etmeye başladılar. 2002’den bu yana Türkiye, hızla gelişip, büyüyor. Milletin parasının nereye gittiği ortada. Devleti ve milleti için çalışan hükümet var. Türkiye’de iki şey bitmez. Bir, AK Parti’nin icraatları, iki, CHP’nin yalanları. Biz konuşmayız, icraatlarımız konuşur” dedi.

MERSİN’DEN ARSİN’E KADAR

43 kilometre uzunluğunda olan Güney Çevre Yolu’nun temelini 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda atacaklarını duyuran Karaismailoğlu, “1 Mayıs’ta işçi bayramımızı çevre yolunun temelini atarak hep birlikte kutlayacağız. Güney Çevre Yolu, Akçaabat’a gelmeden Mersin’den başlayıp, Trabzon’u güneyden çepeçevre sararak Arsin’den Sahil Yolu’na bağlantısı olan devasa bir proje. Bir kısmının çalışmalarına pazartesi başlıyoruz. Yolu, en kısa zamanda bitirmek için Trabzon’dan alacağımız güçlü destekle projemizin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap