SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bakan Karaismailoğlu Akçaabat’tan Millet İttifakı’na böyle seslendi: Hizmet nasıl olur görün

Bakan Karaismailoğlu Akçaabat’tan Millet İttifakı’na böyle seslendi: Hizmet nasıl olur görün

24 Mayıs 2023 Çarşamba - 10:19




Akçaabat’ta vatandaşlara hitap eden Karaismailoğlu Millet İttifakı’nın ortaklarına seslenerek “Türkiye’nin dört bir yanında imza atmadık yer bırakmadık. Hizmet etmek nedir görün” dedi.





SON MÜHÜR ZİGANA’YA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon’un Akçaabat İlçesinde vatandaşlara hitap etti. Türkiye’nin dört bir yanında imza atmadıkları yer kalmadığını ifade eden Karaismailoğlu, en son mührü de Zigana dağlarına vurduklarını söyledi.

PANKART ASMAKLA OLMAZ

Muhalefet temsilcilerine seslenen Bakan Karaismailoğlu, “Vatanına hizmet etmek, milletine hizmet etmek nedir görün. Öyle söz vermekle, duvarlara yazmakla, pankart asmakla olmaz. Eserlerinizle, sözlerinizle, icraatlarınızla yerine getirirsiniz” dedi.

HER KAPIYA GİDECEĞİZ

Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacaklarını vurgulayan Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapacağımız daha çok işimiz var. O yüzden bu eksik kalan arkadaşlarımızın da gönüllerine gireceğiz” diye konuştu.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap