SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bakan Berat Albayrak: ''Türkiye yoğun bir mücadele veriyor''

Bakan Berat Albayrak: ''Türkiye yoğun bir mücadele veriyor''

28 Kasım 2019 Perşembe - 16:54




Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Trabzon il başkanlığını ziyaret etti.





Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Trabzon'da düzenlenen 4. Uluslararası İpekyolu İşadamları Zirvesi'ne katılmak için geldiği Trabzon’da AK Parti il başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette İl başkanı Haydar Revi yaptığı açılış konuşmasında “ Sizlerin desteğiyle Trabzon’da milletimizin istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlar da sağ olsunlar bizi destekliyorlar.” İfadelerini kullandı.

Ziyarette söz alan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “ Hem baba hem ana ocağı Trabzon’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Ayrıca Trabzon’a çok önemli bir program için geldik. Türkiye’nin ekonominin ve ticaretin merkezi olmasının bir fonksiyonu olması nedeniyle, bunun içerisinde Trabzon şehrinin çok önemli bir ticaret ve lojistik merkezi olması noktasında çok önemli bir ekonomik programa katılmak için buradayım. Katılım baya yüksekti. Yurt içinden ve dışında oldukça fazla yatırımcı olduğunu gördük. Trabzon’daki iş dünyası ile kapalı devre çok sıkı bir soru cevaplı interaktif bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye çok tarihi dönemlerden geçiyor. Daha iyi bir noktaya gidecek. Türkiye 6 yıldır fiili bir savaşın içerisinde. Çok yoğun bir mücadele veriyor ve her birinden daha da güçlenerek çıkıyor. Daha geçen ay, Barış Pınarı üzerinden dünyada çok ses getiren bir sürecin içinden anlının akıyla, güzel kazanımlarla adım adım ilerliyor. İnşallah çok daha güzel olacak.” İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap