SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Azmi kuvvetli "Bana iftira atılıyor"

Azmi kuvvetli "Bana iftira atılıyor"

24 Aralık 2022 Cumartesi - 13:26




İYİ Parti il başkanı Kuvvetli, Koray Aydın’ı Meral Akşener’e şikayet etti mi?





Eski İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin  İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın’ı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e şikayet ettiğini öne sürmüştü. Kuvvetli, gündeme oturan iddialara ilişkin Gümüşhane-Trabzon yolundaki o görüşmenin perde arkasını anlattı. Kuvvetli, “ Asla söylendiği gibi bir şey olmamıştır. Biz Gümüşhane’den gelirken genel başkanımızla Trabzon’u konuştuk. O dönem zaten Ortahisar’da bir adayın konuşulduğunu ifade etti. Bu adayın muhtemelen Koray beyin onayını alarak aday olduğunu genel başkana ifade ettim. Ancak bu adayın kazanması haline bana karşı bir mücadele vereceğini düşündüğümü söyledim.  Fakat Koray beyin desteklediği bir adaya karşı da asla bir aday çıkarmayacağımı çünkü kendisiyle 35 yıllık bir ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde yürütülen bir dostluğumuz olduğunu, Koray beye karşı hiç siyaset yapmadım, bundan sonra da yapmayacağımı belirttim” dedi.

Kuvvetli şöyle devam etti:

İŞTE YAŞANANLAR

“Bu konuşmayı yönetim kurulu arkadaşlarımızla kısmi paylaştım… Çünkü endişelerim vardı. Erdal Uzun’un kazanması halinde, Uzun’a baskı yapıp bana destek vermeyecek olan bir ekip olduğunu görüyordum. Ama bütün buna rağmen Uzun’a karşı aday çıkarmamaya kararlıydım. Ta ki; bu bahsettiğim ekibin ‘artık Azmi Kuvvetli bu partide olmayacak’ söylemi aşikar olana kadar.  Uzun’a karşı aday çıkan Seher hanımın (Seher Melek) bana karşı olan ekiple görüşmesinde Seher hanımın kendileriyle hareket etmelerini söylediler. Seher hanım onlarla yaptığı görüşmede, şahsımın il başkanı adayı olması halinde benimle ilde çalışacağını karşı tarafa söyledi. İşte o anda bana karşı bir cephenin oluştuğu Seher hanıma ifade edildi.”

KORAY BEYLE GÖRÜŞTÜM

“Böyle bir konu olunca Seher hanım bana ‘Sayın başkanımın sen Ortahisar’ı destekliyorsun ama sana karşı böyle bir cephe var. Ben aday olacağım’ dedi. O öyle diyince ve bana karşı bir cephe oluştuğu ortaya çıkınca bende Ortahisar ilçe başkanlığına aday olan Seher Melek hanıma destek verdim. Sonuncunda mücadele ettik ve kaybettik. Dolayısıyla Koray beyle ilgili olan kısım bu kadarla sınırlı. Ben Koray’i her zaman yol başı olarak gördüm. Ben Koray beye rağmen hareket etmeyeceğimi genel başkanımız sayın Meral Akşener’e söyledim. Bunun dışında söylenenler iftiradan ibarettir. Bu ortaya atılan mesnetsiz iddiadan sonra da Koray beyle telefonla görüştüm. Aramızda hiçbir problem yoktur, asla olmaz.”

HABER: FURKAN YİĞİT 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap