SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Av. İsmail Kaynar: Akyazı’da hasta acile helikopterle mi inecek?

Av. İsmail Kaynar: Akyazı’da hasta acile helikopterle mi inecek?

Karadeniz Özel

18 Şubat 2022 Cuma - 10:45




Akyazı dolgu alanında yaşanan çökmeleri, maç günü yaşanan yoğun trafiği gündeme getiren Av. Kaynar, “Şimdi şehir hastanesi oraya yapılıyor. Maç günü şehir hastanesine acil hasta helikopterle mi inecek? “ diye sordu.





// Karadeniz Özel // Furkan YİĞİT // 27’nci Dönem CHP Trabzon Milletvekili adayı Av. İsmail Kaynar, içerisinde 41 bin kişilik stadyum, spor alanları bulunan ve şehir hastanesi yapılan Akyazı dolgu alanında yaşanan çökmeleri değerlendirdi. Kaynar, “10 Mayıs 2021’de Trabzon şehrinin master planı yok dedim. 11 şubat 2022’de hızlı bir şekilde ilk kez bu şehre master planı yaptılar. Şimdi bir başka önemli konuyu gündeme getireceğim… İnşallah bu konuyu da hızlıca çözerler. Milyon dolarlık Akyazı stadının zemininde çökme olduğu KTÜ tarafından resmi olarak kanıtlandı. Zamanında Mimarlar Odası Başkanı Sayın Salih Akyüz çok mücadele etmiş ve konuyu İdare Mahkemesi'ne taşımıştı ama ret kararı çıktı ve stat yapıldı” dedi.

“UYARIYORUM…”

Kaynar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Salih Bey’le konuştuğumuzda ‘Artık yapacak bir şey yok, mecburen sahip çıkacağız bu yatırıma’ demişti. Şimdi şehir hastanesine yer bulamadık deyip denizin ortasına stadyumun tam yanına hastane inşa ediyorlar. Akıl var mantık var. Akyazı’ya maç izlemeye bile giderken trafik kilitleniyor… Hasta acil servise nasıl yetişecek? Bu şehirde Mimarlar Odası var, Mühendisler Odası var. Kimsenin fikrini almadan milyon dolarlık yatırımları rastgele istedikleri yere yapıyorlar. Bu para yabancının parası değil, sizin bizim paramız. Şimdi Trabzon’daki idarecilere önerim şudur: ‘Bakan onayladı, müsteşar tamam dedi, biz yaptık oldu’ şeklinde yatırım yapılmaz. Boztepe'ye viyadük yaparken de aynı cahillikte yaptılar. Bir Trabzonlu olarak uyarıyorum. Hangi partiden olursak olalım bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Devletin parasına denize gömmek marifet değil. Gençler çalışmak için fabrika bekliyor.”

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap