SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Atilla Akdeniz; 'Birlikten güç doğar!'

Atilla Akdeniz; 'Birlikten güç doğar!'

05 Mart 2019 Salı - 11:21




Trabzon’un Ortahisar ilçesi Söğütlü Mahallesi Muhtar Adayı Atilla Akdeniz, “Hizmete talip olduk. Hizmet için yola çıktık. Söğütlü’deki halkımıza diyor





Trabzon’un Ortahisar ilçesi Söğütlü Mahallesi’nin Muhtar Adayı Atilla Akdeniz, ‘Birlikten güç doğar’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek, Söğütlü’yü bölgenin göz bebeği haline getireceklerini söyledi. Hizmet anlayışını her zaman üst seviyede tutacaklarını ifade eden Akdeniz, “Kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmak için kollarımızı sıvadık. Bize destek verildiği takdirde, kimsenin yüzünü kara çıkarmadan görev süremizi dolu dolu bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

SIKI TAKİP HIZLI SONUÇ

Muhtar Adayı Akdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü: Öncelikle biz mahallemizin her köşesine hizmet ulaştıracağımızın garantisini veriyoruz. Sokak sokak tüm Söğütlü’ye hakim olacağız. Bu hakimiyetle birlikte vatandaşımızın da sorunlarını yakından takip etme ve o sorunu hızlı bir şekilde çözme şansı elde edeceğiz. Söğütlü’nün her yerini karış karış bilen bir ekiple birlikte Söğütlü’ye hak ettiği değeri vereceğiz ve mahallemizi parlatacağız.

OY VEREN-VERMEYEN AYRIMI YOK

Bize oy vermeyen, elimizi sıkmayan ve bizi tanımayan mahallelimiz olabilir. Bize oy vermemeleri, onlara hizmet etmeyeceğimiz anlamına kesinlikle gelmiyor. Bize oy veren-vermeyen tüm Söğütlü halkına hizmet götüreceğiz. Burada açık yüreklilikle söylüyorum, görev verildiği takdirde, görev süremizin sonunda hiçbir komşumuz, dostumuz, mahallelimiz ‘bana hizmet gelmedi’ demeyecek. Bunun için çok çalışacağız.


MUHTARLIK TEK İŞİMİZ OLACAK

Muhtarlık ek işimiz olmayacak. Bu bir hobi de değil… Bu hizmeti seven, hizmet etmeye, çalışmak için elini taşın altına koymuş kişilerin işidir. Biz de bu düsturla yola çıkarak tek işimiz haline gelecek olan muhtarlık görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz. Mahallemizi en iyi şekilde temsil ederek belediyelerimizden hizmet alacağız. Aldığımız hizmetleri vatandaşlarımıza aktaracağız. Muhtar demek, mahallenin mihenk taşı demek. Söğütlü’yü sahipsiz bırakmayacağız.

OY ViCDAN iŞiDiR…

Mahalle sakinlerimiz, gecenin bir yarısı da cep telefonu üzerinden muhtarlığımıza ulaşabilecek. İşin söz şu: Vatandaşımızın 7/74 ulaşabileceği bir muhtar alacağım. Oy vicdan işidir. Ben halkımızın vicdanının sesini dinleyip onlara hizmet etmek isteyen bir kişiyi destekleyeceğine inanıyorum. Biraz klasik olacak ama ben yine de söyleyeyim: Destek sizden, hizmet bizden. Hep söyledim, vatandaşımızın teveccühüyle hizmete talibim.

MAHALLE HAK ETTİĞİNİ ALACAK


Sosyal tesislerle alakalı bir girişimin olmadığını ve yetersiz olduğunu üzülerek görmekteyim. Bu konuda görevi alır almaz harekete geçeceğiz ve sosyal alan ve tesislerimizi Söğütlü’müze kazandıracağız. Söğütlü halkını sosyal alanlarımızda buluşturacağız. Özellikle yaz aylarında mahallemizde büyük hareketlilik getireceğine inandığımız bu alanları yapmak için gerekli girişimlerde bulunacağız.

HİÇ ENDİŞENİZ OLMASIN

Muhtarlığı biz şöyle benimsiyoruz… Bir belediye gibi çalışacağız. Vatandaşımız muhtarlığı belediye gibi görecek, ‘ben muhtarlıktan hizmet alabiliyorum’ diyecek. Muhtarlığı pasifize durumdan aktif duruma getireceğiz. Sorunu olan, yolu olmayan, suyu akmayan vatandaşımız önce bize gelecek. Bize geldiği an harekete geçeceğiz ve gerekli noktalarla iletişimleri biz kuracağız. Bundan hiçbir Söğütlülü kardeşimin endişesi olmasın.

SÖĞÜTLÜ’YE ÖZEN GÖSTERECEĞİZ

İhtiyaç sahiplerine gerekli yardımları ulaştıracağız. Çöp atıklarının ve çöp konteynerlerinin sürekli boşaltılmasını sağlayacağız. Burada bulunan ve atıl durumda olan yapıların onarılarak yeniden hizmete sunulması adına çalışma yapacağız. Cadde ve sokak aydınlatmalarına özen göstererek arızalı, sıkıntılı durumlarda gerekli mercilerle iletişime geçerek en kısa zamanda sorunun çözülmesi için çalışacağız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap