SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor

Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor

Karadeniz Özel

24 Temmuz 2022 Pazar - 11:39




Ülkedeki zam furyasından etkilenmeyen kesim yok. Türk lirasının dolar karşısında ermesiyle beraber cebindeki para da pul olan vatandaş, "Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor" dedi.





“Kılavuzun gereği yok yolun sonu görünüyor” diyordu Musa Eroğlu türküsünde... İşte Türkiye’deki ekonomik ve siyasal gidiş de tam bu türkümüzün anlattığı gibi... En son yurtlara gelen zamlar da öğrencileri kara kara düşündürmüştü. Aslında ülkede bu zam fırtınasından etkilenmeyen kesim de yok. Zengini daha da zengin eden yanlış ekonomik politikalarından sonra orta sınıf kavramanın tarihe karıştığı ülkemizde, fakir kuru ekmeği bile bulamaz oldu. Hal böyle olunca vatandaş gidişata isyan etti, Musa Eroğlu’nun türküsüyle iktidara seslenerek, “Yolun sonu görünüyor” dedi.

SABIR TAŞIMIZ ÇATLADI

Ülkenin gidişatının kötü olduğunu belirten Emin Bey, “Bu gidişatta hiçbir şeyin iyi gideceğini düşünmüyorum. Hani türküde diyor ya, “Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor” diye. Yolun sonu görünüyor. Ben İç mimarım, piyasa bitmiş durumda. Trabzon’da iş yok diye Ege’ye yerleştim. Gönül ister ki kendi memleketimde yaşayayım ama imkan yok maalesef.  Yurt dışına bile gitmeyi düşünüyorum. Bir şeyler düzelecek deniyor ama bilmiyorum. İnşallah düzelir” dedi. İsmini vermek istemeyen bir vatandaş ise, “Hep öyle olacak böyle olacak deniyor ama icraat yok. Sabrede sabrede sabır taşımız çatladı. Paramızın hiçbir değeri yok. Bu ülke hepimizin tabii ki iyi olmasını isteriz” şeklinde konuştu.

Haber: Emin SARAÇ

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap