SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Arzu Birinci Yalçınap Akçaabat Belediye Başkan ada

Arzu Birinci Yalçınap Akçaabat Belediye Başkan ada

12 Kasım 2018 Pazartesi - 13:31




Trabzon'un Akçaabat İlçesi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Arzu Birinci Yalçınalp, AK Parti'den başvurusunu yaptı.





AK Parti Akçaabat ilçe Binasında gerçekleşen müracaatta Arzu Birinci Yalçınalp, müracaat evraklarını  teslim etti.

Müracaat dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Arzu Birinci Yalçınalp,

“Bir ferdi olmaktan gurur duyduğum ilçemiz Akçaabat’ımıza bugüne kadar hizmer etmiş belediye başkanlarımıza siyasi büyüklerimize teşekkür ederek, bugün ilçemize yeni bir şevk, yeni bir heyecan, yeni bir vizyon, yeni bir ufuk getirmek, Akçaabat’ımızı 2023’lere, 2053’lere 2071’lere taşımak için yola çıkmış bulunuyoruz. Sizlerle beraber çıkacağımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.

Annesi Akçaabat/Adacık köyünen, babası Akçaabat/ Şinik köyünden bir ailenin 3. Evladı olarak dünyaya geldim. Akçaabat/Mersin köyünden köyünden olan eşimin işi dolayısıyla ve kendi mesleki gerekliliği dünyanın bir çok ülksinde bukunma şansı elde etmiş, buralarda yerel yönetimler, kentler ve peyzaj mimarlığı konularında gözlem ve araştırmalar yapmış 2 çocuk annesi bir kardeşinizim.

İlimizin en büyük ilçesi olan Akçaabatımız, küresel ölçekte haklı bir üne sahip önemli bir merkezdir. Bugüne kadar ilçemizin bu derece önemnli bir marka haline gelmesinde emeği olan, ilçemize hizmet eden herkese saygılarımı sunarım.


Akçaabatlılar, Trabzon’umuzun her yerinde Türkiye’nin her köşesine hatta dünyanın birçok ülkesine insan yetiştirmiş, kabiliyetli ve iş birliği ile çinemto olmuş vatansever bir millettir. Ak Parti hükümetlerimizin bugüne kadar ki katkılarının üzerine inşa edeceğimiz kaliteyi hep daha da yükselteceğimiz, çıtayı daha da daha da yukarlara çıkarmayı hedefleyeceğimiz, daha yaşanabilir, daha eşil, daha sosyal, marka değeri daha yüksek Yeni Akçaabat için, bilgi, beceri Ve deneyimimizi sizin emirlerinize sunmaya geldik.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’nın takdiriyle siz değerli teşkilat mensuplarımızın desteğiyle Akçaabatlı hemşerilerimin teveccühleriyle seçilip layık görülürsek 15 yıldır kadın koıllarında Başkan Yardımcılığından il yöneticiliğine, il genel meslis üyeliğinde Başkan vekilliğine, encümenlik görevinden, imar- bayındır komisyon başkanlığına, seçim koordinasyon merkezinde defalarca başkan yardımcılıklarından, il başkan yardımcılığına kadar her kademede görev almış, davasına hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak, Akçaabat Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklamaktan onur ve mutluluk duyuyorum”dedi.

 




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap