SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Araklı'ya Soylu jesti

Araklı'ya Soylu jesti

06 Mart 2018 Salı - 07:45




Belediye Başkanı Recep Çebi, kamulaştırma bedeli İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sayesinde karşılanan yeni belediye ve hükümet konağı binaları için müj





Şükran ATALAR

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçenin çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Başkan Çebi, ilçeye yapılacak olan yeni belediye ve hükümet konağı hizmet binalarının inşaatına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sayesinde başlayacaklarının müjdesini verdi.

BAKANIMIZ SAYESİNDE OLDU

Başkan Çebi, mevcut belediye binasının yenisinin FİSKOBİRLİK’e ait araziye yapılacağını duyurmuştu. Arazinin FİSKOBİRLİK’ten alınıp kamulaştırmanın hayata geçmesi noktasında kaynak sağlanamadığından inşaata başlanamamıştı. Proje için gerekli kamulaştırma bedelinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun girişimleriyle hesaplarına yattığını ve artık beklemelerine gerek kalmadığını bildiren Başkan Çebi, “FİSKOBİRLİK’e ait arazide kamulaştırma bedeli için gerekli kaynağın sağlanması zaman aldı. Bu problemin çözümü için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile irtibata geçtim. Kendisi de sağ olsun bizi boş çevirmedi” diye konuştu.

İNŞAAT BAŞLAYACAK


3 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan yeni belediye ve hükümet konağı hizmet binalarının kamulaştırma bedelinin yaklaşık 7 milyon liraya mal olacağı bilgisini de paylaşan Başkan Çebi, “Projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz ancak bu noktada İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun bize desteği yadsınamaz. Kendisine minnet borçluyuz. Aylarca takip ettiğimiz projemiz İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu sayesinde hayata geçecek kendisine çok teşekkür ediyoruz. Artık inşaata başlayacağız, önümüzdeki engeller kalktı. İlçemiz yeni hizmet binaları için artık gün sayacak. Araklı halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap