SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Araklı'da doğalgaz çalışmaları başladı

Araklı'da doğalgaz çalışmaları başladı

31 Temmuz 2019 Çarşamba - 16:26




Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi doğalgaz çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.





Trabzon’un Araklı ilçesinde doğalgaz çalışmalarının ikinci etabı başladı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın ve teknik ekiple bir araya gelerek projenin güzergah ve yapım çalışmalarını değerlendirmişti.

Daha önceki projede Araklı’da 4700 konuta doğalgaz hattı sağlanmıştı. Yaklaşık olarak 1700 abone sayısına ulaşıldı bilgisine ulaşıldı. Yetkililer vatandaşların sıkışıklıklardan dolayı sorun yaşamaması adına aboneliklerini bir an önce yapması için uyarıda bulundular.

ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİ’DEN DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi doğalgaz çalışmalarının başlamasının ardından kazılan yollarla ilgili açıklama yaptı. Başkan Çebi yaptığı açıklamada;

”Yapılmakta olan Doğalgaz çalışmalarında sokaklar mecburi bir şekilde kazılmakta olup, doğalgaz kaçağı ve benzeri olumsuzluklarla karşı karşıya kalınmaması için son kontroller yapıldıktan sonra, bağlantılar yapılabileceği için belediyemizce parke ve düzenleme çalışmaları hemen yapılamamaktadır. Bu sebeple vatandaşlarımıza yaşattığımız rahatsızlıktan dolayı özür diler, bir an önce sokakların eski haline dönmesi adına gerekli çalışmaların başlayacağını bilmenizi isteriz.” ifadelerine yer vererek vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap