SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Araklı’daki çöp tesisindeki sorunlar her geçen gün daha da büyüyor

Araklı’daki çöp tesisindeki sorunlar her geçen gün daha da büyüyor

Karadeniz Özel

18 Aralık 2022 Pazar - 14:33




Araklı’daki çöp tesisindeki pis kokunun yanı sıra martılar çöpleri arazilere bırakmaya başladı. Araklı Belediye Meclis Üyesi Malkoçoğlu, “Çözüm için verilen sözler tutulmadı” dedi.





SORUN BÜYÜYOR

Trabzon’un Araklı İlçesi Taşönü Mahallesi’nde Katı Atık Tesisi ilçe halkını mağdur etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Araklı’yı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, firma sahibine çözüm bulması için talimat vermişti. Ancak pis kokunun daha da artması tepkilere neden oldu. 

ÇÖPLER ARAZİLERDE!

Konuyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Araklı Belediye Meclis Üyesi Abdülbaki Malkoçoğlu, sorunun ger geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti. Malkoçoğlu, “Martılar çöpleri arazilere dağıtmış. Koku had safhaya ulaştı. Verilen sözler yerine getirilmedi. Sıkıntı bir türlü bitmedi” diye konuştu.

İCRAAT YOK

Malkoçoğlu, “Bu tesis sadece Araklı’yı değil, Samayer, Yalıboyu hatta Arsin OSB de etkiliyor. Koku bu bölgelere kadar ulaşıyor. Yapılan hiçbir icraat yok. Araklı’nın sorunları hala çözülmüyor. İlçemize sahip çıksınlar. Aksi takdirde hizmet yapılmayan yere kimse oy istemeye gelmesin” dedi.   

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap