SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Araklı’da Sı̇yer-ı̇ Nebı̇ heyacanı

Araklı’da Sı̇yer-ı̇ Nebı̇ heyacanı

20 Aralık 2022 Salı - 14:26




Anadolu Gençlik Derneği Araklı İlçe Temsilciliği tarafından "Efendimizin İzinde" Siyer-i Nebi sınavı Araklı Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. 306 öğrencinin başvuru yaptığı sınava katılım bir hayli yüksekti.





Anadolu Gençlik Derneği Teşkilat Başkanı Sadullah Bakırtaş sınav ile ilgili yaptığı değerledirmede, "Araklı genelinde 306 öğrencimizin başvurusunu aldık. Lisesli gençlerin ilgisi bizleri memnun etti.

Sınav için gerekli olan kaynak kitabı sınava girecek olan öğrencilere hediye olarak verdik. Sınav uygulamamızda sınav kalemlerini yine hatıra kalması için biz temin ettik. Öğrenciler bu süreçlerden memnuniyetlerini bizlerle paylaştılar.Öylesine güzel bir etkinlik olduki kaybeden kimse yok herkes birşeyler kazandı. Sınava girip derece yapamayacak olan öğrenciler Peygamber efendimizin hayatını okumuş oldu, dereceye girecek olan kardeşlerimiz bunun yanında ödüller kazanmış olacaklar.

Efendimizin İzinde Siyeri Nebi sınavı, lise erkekler ve lise kızlar olmak üzere iki kategoride yapıldı. Araklı'da dereceye giren Birincilere, ikincilere, üçüncülere, dördüncü ve beşincilere ödüller verilecek. Trabzon' da dereceye girenlere ve Türkiye genelinde dereceye giren öğrencilerimize de AGD Trabzon Şubemizce ve AGD Genel Merkezimizce çeşitli hediyeler verilecektir. Sınav sonuçları 31 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak olup, itiraz süresinin tamamlanması akabinde ödül takdimleri planlanacaktır. " dedi





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap