SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Araklı’da Şahintaş Rüzgarı Esti

Araklı’da Şahintaş Rüzgarı Esti

19 Şubat 2024 Pazartesi - 18:10




Saadet Partisi’nin Araklı Belediye Başkan Adayı, Şakir Şahintaş oldu.





Saadet Partisi’nin Trabzon’da en güçlü olduğu ilçelerden Araklı’da, partinin İl Başkanı Şakir Şahintaş, Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Şahintaş’ın adaylığı, Saadet Partisi Araklı İlçe Başkanlığında yapılan ve İYİ Parti İlçe Başkanı ve yöneticilerinin de katıldığı, coşkulu bir kalabalığın katıldığı törenle açıklandı. Törene katılanlar, Belediye Başkan Adayı Şahintaş’a ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu, başarılar diledi.

Törende konuşan Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, Araklı’yı layık olduğu hizmetlerle buluşturmak için yola çıktıklarını belirterek, hedeflerinin Araklı’nın gelişip kalkınması ve ilçe halkının huzur ve mutluluğu olduğunu söyledi.

“Daha İyi Bir Yaşam, Senin Hakkın Araklı” söylemiyle yola çıktıklarını kaydeden Şahintaş, “Araklı’da bir mutabakat sağlamak için uzunca bir süre gayret ettik. Bütün bileşenlerin ve çatı aday olarak düşünülen kardeşimizin samimi ve fedakar gayretlerine rağmen, istediğimiz sonuca ulaşamadık. Adaylığımızın bugüne kalma gerekçesi de, yapılabilecek oluşumların önünü kesmemek içindi. Beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızın teveccühüne, ilçe halkının uzun zamandır gelen talepleri de eklenince bu ağır ama onurlu görevi kabul ettim. Tek bir amacım vardır, o da, Araklı’da beklenen ve arzulanan değişimi gerçekleştirmektir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap